Kundeservice

+45 3841 0344
Mandag-torsdag kl. 9.00-18.00
Fredag kl. 9.00-15.00
  • Gratis og uforpligtendeDet er 100% gratis og uforpligtende at bestille tilbud
  • Professionel dansk serviceVi matcher dig professionelt med relevante flyttefirmaer
  • Kun godkendte flyttefirmaerVi stiller høje kvalitetskrav til de flyttefirmaer vi samarbejder med
Så nemt er det...
1

Bestil tilbud

Benyt formularen til at beskrive din flytning.
2

Match

Vi matcher din beskrivelse med relevante flyttefirmaer.
3

Modtag tilbud

Du modtager tilbud fra op til seks forskellige flyttefirmaer - og kan vælge det bedste.

Collage Germany

Info om at flytte til Tyskland

Står du og skal til at flytte til Tyskland, er der en række vigtige overvejelser du skal gøre dig. Er det i forbindelse med job, at du skal flytte til Tyskland, er der en række regler og love du skal overholde. Er det for en længere periode, at du skal flytte til Tyskland, er der nogle bestemte regler du skal overholde, i forhold til hvis det kun er for en kort periode. Er det i forbindelse med f.eks. et giftermål, at du skal flytte til Tyskland, er der nogle andre regler du skal overholde.

Der er også mere håndgribelige ting, i forbindelse med at flytte til Tyskland, f.eks. selve flytningen af dit indbo. Det er langt fra alle flyttefirmaer, som flytter internationalt. Så når du skal flytte til Tyskland, er det vigtigt at du har fat i det rigtige flyttefirma. Internationalflytning.dk kan hjælpe dig med at flytte til Tyskland. Vi kan sætte dig i forbindelse med et flyttefirma, som lever op til dine kriterier, når du skal flytte til Tyskland. Ved at benytte Internationalflytning.dk er du sikker på, at få et konkurrencedygtigt tilbud på at flytte til Tyskland, og du slipper for alle problemerne ved at flytte selv.

Pris for at flytte til Tyskland?

Det kan på forhånd være svært at give en kvalificeret pris på, at få flytte dine ejendele til Tyskland. Prisen på at flytte til Tyskland med alle dine ejendele, varierer efter nogle bestemte faktorer. Tyskland er et stort land, og distancen du skal flytte betyder meget. Så når du skal flytte til Tyskland betyder det meget for prisen, om du skal flytte til Flensburg, eller helt ned til München. Ligeledes betyder det noget for prisen, hvorfra i Danmark du flytter. Mængden du skal flytte til Tyskland, har også stor betydning for prisen. Så om du skal have flyttet indboet fra en lille lejlighed, eller indboet for en hel familie, har også stor betydning når du skal flytte til Tyskland. Som ved et almindeligt flyttefirma, har det også indflydelse på prisen, om du skal flytte fra 5. sal eller stueetagen. Tidshorisonten på at flytte til Tyskland, kan også have indflydelse på prisen. Oplyser du flyttefirmaet om, at du skal flytte til Tyskland, få dage før du skal flytte, koster det sandsynligvis mere, end hvis du er ude i god tid.

Når du skal flytte til Tyskland, kan det være svært, at finde det rette flyttefirma. Der er mange flyttefirmaer, og de kan have forskellige betingelser og priser. Benytter du Internationalflytning.dk er du sikker på at få et godt overblik over markedet, og de bedste forudsætninger for, at vælge det bedste flyttefirma til netop dine behov.

Gode råd inden du skal flytte til Tyskland

  • Når du skal flytte til Tyskland, skal du huske at registrere dig som udrejst i det danske CPR-register.
  • Ved ophold på mindre end 6 måneder, kan du bede om at forblive registreret med bolig i Danmark.
  • Ved ophold på længere end 6 måneder, kan du stadig forblive registreret i Danmark, hvis du tilbringer weekender og feriedage i Danmark. Det vurderes fra sag til sag, om du lever op til de konkrete krav det kræver.
  • Din sygesikring ændrer sig også når du skal flytte til Tyskland. Hvis du ikke længere er folkeregistreret i Danmark, mister du den danske sygesikring.
  • Det er lovpligtigt at have en sygesikring i Tyskland, og prisen på denne afhænger bl.a. af din indkomst.

Lokale forhold i Tyskland

Skal du flytte til Tyskland på grund af job, behøver du som dansker ikke arbejdstilladelse. Danmark og Tyskland indgår begge i EU's aftale om fri bevægelighed af arbejdskraft. I forbindelse med job i Tyskland, stopper du med at betale dansk skat, og skal betale tysk skat i stedet. Det tyske skattesystem er ligesom det danske progressivt. Dvs. at jo mere du tjener, jo højere en procentsats skal du betale.

Som sagt er det lovpligtigt i Tyskland, at have en sygesikring. Det er arbejdsgiveren der skal sørge for tilmelding og indbetaling, til en fælles opkrævning. Så indbetalingen til sygesikringen sker via skattebetalingen.

Få flere informationer om Tyskland på udenrigsministeriets hjemmeside - Tyskland.um.dk

Internationalflytning.dk kan hjælpe dig med at flytte til Tyskland

Vil du flytte til Tyskland, står vi hos Internationalflytning.dk klar til at hjælpe dig. Når du skal flytte til Tyskland, sikre vi dig, at dit indbo bliver flyttet på den bedst mulige måde. Du skal blot udfylde kontaktformularen, fundet her på siden. Når du har udfyldt kontaktformularen, videredistribuerer Internationalflytning.dk dine tilbud til vores samarbejdspartnere, som vender tilbage med deres tilbud. Det tager kun få minutter, og vil spare dig for en masse tid og besvær, når du skal flytte til Tyskland. At bestille et tilbud på internationalflytning.dk er både 100 % gratis og uforpligtende.