Kundeservice

+45 3841 0344
Mandag-torsdag kl. 9.00-18.00
Fredag kl. 9.00-15.00
 • Gratis og uforpligtendeDet er 100% gratis og uforpligtende at bestille tilbud
 • Professionel dansk serviceVi matcher dig professionelt med relevante flyttefirmaer
 • Kun godkendte flyttefirmaerVi stiller høje kvalitetskrav til de flyttefirmaer vi samarbejder med
Så nemt er det...
1

Bestil tilbud

Benyt formularen til at beskrive din flytning.
2

Match

Vi matcher din beskrivelse med relevante flyttefirmaer.
3

Modtag tilbud

Du modtager tilbud fra op til seks forskellige flyttefirmaer - og kan vælge det bedste.

Info om at flytte til Malmø

Mange danskere har efterhånden valgt at flytte til Malmø. Ud af de ca. 23.000 danskere som bor i Sverige, har ca. 9.000 af dem bopæl i Malmø. Det gør at flytte til Malmø langt fra er unormalt for danskere. Især for københavnere, er det meget udbredt at flytte til Malmø. Efter at Øresundsbroen blev færdig i juli i 2000, er det blevet mere populært at flytte til Malmø. Øresundsbroen gør det muligt, at komme med tog fra Malmø centrum til Københavns hovedbanegård på 34 minutter. Den korte transporttid gør, at mange danskere har valgt at flytte til Malmø, men stadig arbejde i Danmark.

Malmøs og Københavns tætte forbindelse har gjort, at det praktisk er blevet lettere at flytte til Malmø. Søger du hjælp til at flytte til Malmø, kan du benytte dig af Internationalflytning.dk's service. Internationalflytning.dk sætter dig i forbindelse med flyttefirmaer, som kan hjælpe dig med at flytte til Malmø. Så ved at benytte Internationalflytning.dk kan du hurtigt finde det bedste flyttefirma, til netop dine behov, når du skal flytte til Malmø. På den måde har du mere tid til, at håndtere resten af flytningen til Malmø.

Pris på at flytte til Malmø

Prisen på at flytte til Malmø, varierer efter nogle bestemte kriterier. Distancen betyder meget, så hvis du skal flytte til Malmø fra København, er det billigere end, at flytte til Malmø fra Aalborg. Mængden af møbler du skal flytte til Malmø, er også afgørende for prisen. Der er forskel på om en hel familie skal flytte til Malmø, eller det er en enkelt person som skal flytte til Malmø. Tidshorisonten kan også have betydning, når du skal flytte til Malmø. Generelt stiger prisen, jo senere du er ude og bestille dit flyttefirma.

Gode råden inden du skal flytte til Malmø

 • Danske statsborgere kan frit flytte til Malmø for at bo, arbejde eller studere.
 • Skal du flytte til Malmø længere end 12 måneder, kræver det at du folkeregistrerer dig i Sverige.
 • I forbindelse med at flytte til Malmø, skal du melde din flytning indenfor den første uge. Du skal melde din flytning til Malmø, til Skatteverket i Sverige.
 • Skatteverket meddeler myndighederne i Danmark, at du er flyttet til Malmø. Du skal dog stadig melde din flytning til Malmø, til det danske CPR-register.
 • Efter du er flyttet til Malmø, kan du blive folkeregistreret. Det sker hos Skatteverket i Sverige.
 • Hvis du skal flytte til Malmø for at arbejde fast i Sverige, mister du din danske sygesikring. Efter folkeregistreringen i Sverige, er danskere sikret af sygeforsikringen i Sverige. Den fungerer næsten på samme måde som den danske, dog skal der betales patientafgift også.
 • Hvis du skal flytte til Malmø, men stadig arbejde i Danmark, er du stadig skattepligtig i Danmark. Du kan læse nærmere om at flytte til Malmø, men arbejde i Danmark ved at klikke her.
 • Du kan få mere information om at flytte til Malmø, og resten af de nordiske lande på www.norden.org.

Lokale forhold i Malmø

Når du skal flytte til Malmø, er du som dansk statsborger omfattet af den fælles nordiske folkeregistreringsaftale. Det betyder bl.a. at når du skal flytte til Malmø, ikke behøver at søge arbejds- eller opholdstilladelse.

Ønsker du at blive folkeregistreret i Sverige, sker det som sagt på Skatteverket. Du skal blot medbringe pas, eller anden form for dokumentation. Skal dine børn flytte med til Malmø, kan de også blive folkeregistreret hos Skatteverket. Du og dine børn vil modtage et svensk personnummer, som vil følge jer resten af livet.

Mange danskere bor som sagt allerede i Malmø, og de mange kulturelle ligheder danskere og svenskere imellem, gør det meget let at falde til i byen. Generelt er det lettere både praktisk, og i forhold til papirarbejde, at flytte til Malmø i forhold til andre store europæiske byer.

Flyt til Malmø med Internationalflytning.dk

Ønsker du hjælp til at flytte til Malmø, er Internationalflytning.dk interessant for dig. Internationalflytning.dk kan hjælpe dig med alt det praktiske ved at flytte til Malmø. Du skal blot udfylde kontaktformularen, fundet her på siden. Inden for kort tid vil du modtage flere tilbud fra dygtige flyttefirmaer, som kan flytte dit indbo til Malmø. Det er både gratis og uforpligtende, at bestille tilbud på at flytte til Malmø. Internationalflytning.dk's samarbejdspartnere konkurrerer om, at give det bedste tilbud på din forespørgsel, så du er sikret et konkurrence stærkt tilbud.