Kundeservice

+45 3841 0344
Mandag-torsdag kl. 9.00-18.00
Fredag kl. 9.00-15.00
  • Gratis og uforpligtendeDet er 100% gratis og uforpligtende at bestille tilbud
  • Professionel dansk serviceVi matcher dig professionelt med relevante flyttefirmaer
  • Kun godkendte flyttefirmaerVi stiller høje kvalitetskrav til de flyttefirmaer vi samarbejder med
Så nemt er det...
1

Bestil tilbud

Benyt formularen til at beskrive din flytning.
2

Match

Vi matcher din beskrivelse med relevante flyttefirmaer.
3

Modtag tilbud

Du modtager tilbud fra op til seks forskellige flyttefirmaer - og kan vælge det bedste.

Collage Sweeden 2

Info om at flytte til Sverige

Går du med tanker om at flytte til Sverige, så er der en masse vigtige overvejelser du skal gøre dig, inden du tager afsted. Der er mange praktiske ting, at få styr på i forbindelse med, at flytte til Sverige. Er der nye regler du skal være opmærksom på, når du skal flytte til Sverige? Skal du f.eks. meddele din flytning til Sverige til de offentlige instanser i Danmark?

Der er også de mere håndgribelige ting, som at få flyttet alle dine ting til Sverige. Det kan være svært at finde det rigtige flyttefirma, som kan håndtere alle dine behov i forbindelse med at flytte til Sverige. Internationalflytning.dk kan hjælpe dig med at flytte til Sverige. Internationalflytning.dk sætter dig i forbindelse med flere flyttefirmaer, som kan flytte dine ejendele til dit nye hjem i Sverige.

Pris for et flyttefirma til Sverige?

På forhånd kan man ikke give en pris på, at få sine ejendele flyttet til Sverige. Det kan variere meget i pris at flytte til Sverige, afhængigt af nogle forskellige faktorer. Da Sverige er et stort land, er der stor prisforskel på om du skal flytte til Malmø, eller skal flytte til Stockholm. Der er også stor forskel på, om du skal have flyttet alle dine ejendele til Sverige, eller kun nogle få møbler. Hvis du med kort varsel skal flytte til Sverige, kan det også være dyrere at bestille et flyttefirma.

Det kan være svært at finde det rigtige flyttefirma, når du skal flytte til Sverige. Der er mange flyttefirmaer både i Danmark og Sverige, og det kan være svært at finde det bedste til dine behov. Internationalflytning.dk kan hjælpe dig med, at finde det rette flytteselskab, når du skal flytte til Sverige. Med Internationalflytning.dk er du sikker på at finde et flytteselskab, der lever op til alle dine kriterier i forbindelse med flytningen til Sverige. Internationalflytning.dk samler de bedste tilbud til dig, så du frit kan sammenligne tilbuddene.

Gode råd inden du skal flytte til Sverige

  • Som dansk statsborger kan du frit flytte til Sverige og bosætte dig, studere eller arbejde.
  • Planlægger du at flytte til Sverige, og opholde dig længere end 12 måneder, skal du folkeregistrere dig i Sverige. Skal du opholde dig i Sverige i under 12 måneder, behøver du ikke at folkeregistrere dig i landet.
  • Når du skal flytte til Sverige, skal du i løbet af den første uge efter flytningen, melde din flytning til Skatteverket. Melder du, at du er flyttet til Sverige efter, at den første uge er gået, bliver du folkeregistreret den dag du melder din indflytning.
  • Skatteverket meddeler Danmark, at du er flyttet til Sverige, efter at du er blevet folkeregistreret.
  • I forbindelse med at flytte til Sverige, skal du dog stadig meddele den danske kommune du bor i, om flytningen.
  • Danske statsborgere er efter folkeregistreringen sikret af sygesikringen i Sverige, og det fungerer meget på samme måde som i Danmark. I Sverige betaler man dog en del af udgifterne selv, kaldet patientafgiften.
  • Læs mere om at flytte til Sverige og de andre nordiske lande på http://www.norden.org

Lokale forhold i Sverige

Som dansk statsborger kræver det som sagt ikke arbejds- eller opholdstilladelse, at flytte til Sverige for at arbejde eller bo. Hvis du skal flytte til Sverige fra Danmark, gælder den fællesnordiske folkeregistreringsaftale. Aftalen gælder i øvrigt også de øvrige nordiske lande.

Når du skal flytte til Sverige kan du blive folkeregistreret. Det kræver at du møder op på Skatteverket med dit pas, eller andre identifikationsdokumenter. Skal dine børn folkeregistreres i Sverige, behøver de ikke pas hvis de er i selskab med en voksen. Det er nok med en fødselsattest. Er børnene uden følgeskab af voksne, skal de medbringe deres eget pas. I forbindelse med folkeregistreringen vil du blive tildelt et svensk personnummer, som du vil beholde resten af livet.

At flytte til Sverige sker ofte i forbindelse med job. Det kræver som sagt ikke arbejdstilladelse at arbejde i Sverige, men du skal betale skat i Sverige. Det svenske skattesystem er meget lig det danske. Du kan få yderligere information om de svenske skatteregler på Skatteverket.

Generelt er det, at flytte til Sverige og de øvrige nordiske lande, lettere på grund af det fælles nordiske samarbejde. Derfor kan du slippe for mange af de problemer, som kan opstå ved at flytte til lande udenfor norden.

Hjælp til at flytte til Sverige

Ønsker du at flytte til Sverige, kan vi hos Internationalflytning.dk hjælpe dig med at flytte dit indbo. Ved at bruge vores service sikrer du dig, at din flytning til Sverige går så let som muligt. På få minutter kan du udfylde kontaktformularen, fundet til højre på siden. Det er med til at sikre, at flytte til Sverige går så smertefrit som muligt. Efter du har udfyldt kontaktformularen, henter Internationalflytning.dk tilbud fra sine samarbejdspartnere, og videredistribuerer dem til dig, så du kan få det bedste tilbud på at flytte til Sverige.