Kundeservice

+45 3841 0344
Mandag-torsdag kl. 9.00-18.00
Fredag kl. 9.00-15.00
  • Gratis og uforpligtendeDet er 100% gratis og uforpligtende at bestille tilbud
  • Professionel dansk serviceVi matcher dig professionelt med relevante flyttefirmaer
  • Kun godkendte flyttefirmaerVi stiller høje kvalitetskrav til de flyttefirmaer vi samarbejder med
Så nemt er det...
1

Bestil tilbud

Benyt formularen til at beskrive din flytning.
2

Match

Vi matcher din beskrivelse med relevante flyttefirmaer.
3

Modtag tilbud

Du modtager tilbud fra op til seks forskellige flyttefirmaer - og kan vælge det bedste.

Collage Spain

Info om at flytte til Spanien

Skal du flytte til Spanien, har du sikkert mange tanker omkring landet, din flytning og hele din fremtid i landet. Når du skal flytte til Spanien, kan det være af mange forskellige årsager. Det kan være din karriere, sociale forbindelse, eller at du bare elsker klimaet og kulturen der har bragt dig til landet. Med de forskellige scenarier følger nogle specifikke overvejelser, når du skal flytte til Spanien.

Lige meget hvilket scenarie der gør at du vil flytte til Spanien, skal du træffe en beslutning om hvad du vil gøre med dit nuværende indbo i Danmark. Vil du skille dig af med det i Danmark, vil du bare have det opbevaret i Danmark, eller vil du have det flyttet med til dit nye hjem i Spanien. Vil du have dine møbler med, når du skal flytte til Spanien, har du brug for et dygtigt flyttefirma. Der er mange dygtige flyttefirmaer, men langt fra alle af dem kan hjælpe dig med at flytte til Spanien. Mange flyttefirmaer flytter kun indenfor landets grænser. Så når du skal flytte til Spanien, skal du have fat i et internationalt flyttefirma.

Overvejer du selv at flytte dit indbo til Spanien, er der en række regler du skal være opmærksom på, i forhold til når du flytter i Danmark. Der er regler for forsikring, vejskat og told. I forbindelse med told er det vigtigt at huske, at udfylde en tolderklæring. Tolderklæringen skal indeholde en liste med hvad du flytter.

Ønsker du at benytte et internationalt flyttefirma når du skal flytte til Spanien, kan Internationalflytning.dk hjælpe dig. Ved at benytte Internationalflytning.dk kan du bestille flere tilbud på at få flyttet dit indbo til Spanien. At benytte Internationalflytning.dk er 100 % gratis og uforpligtende, så du er ikke bundet af de tilbud du modtager. Internationalflytning.dk bestræber sig på at gøre din flytning til Spanien så let som mulig.

Pris på at flytte til Spanien

Når du skal flytte til Spanien kan der ikke gives en pris på, at få flyttet dit indbo med på forhånd. For at kunne give en pris på at flytte til Spanien, kræver det en række specifikke oplysninger fra din side. De oplysninger som er krævet fra din side af, når du skal flytte til Spanien, omhandler mængden du skal have flyttet, hvor det skal flyttes til og hvornår du skal flytte til Spanien.

Du kan bestille tilbud på at flytte til Spanien ved at udfylde kontaktformularen her på siden. Vælger du at bestille et tilbud her på siden, vil du modtage flere tilbud fra konkurrerende flyttefirmaer, som alle vil give deres bedste tilbud på at udføre din flytteopgave.

Gode råd når du skal flytte til Spanien

  • Du skal huske at registrere dig som udrejst i det danske CPR-register, når du skal opholde dig i en længere periode i udlandet.
  • Skal du flytte er du ikke automatisk dækket af den danske eller spanske sygesikring. Du skal huske at medbringe et EU-sygesikringsbevis. Et ydende medlemskab af den spanske sygesikring Seguiridad Social er obligatorisk for lønmodtagere og selvstændige erhvervsdrivende
  • Der er ingen krav om arbejds- og opholdstilladelse når du skal flytte til Spanien ved ophold på under 3 måneder. Opholder du dig i Spanien i længere end 3 måneder, skal du registrere dig ved de spanske myndigheder.

Lokale forhold i Spanien

Skal du flytte til Spanien er der flere lokale forhold du skal være opmærksom på, inden du flytter til Spanien. Befolkningen taler spansk, og det kan være svært at begå sig uden at kunne sproget. Engelsk er langt fra ligeså udbredt i Spanien, som det er i Danmark. Det kan derfor være svært at begå sig på arbejdsmarkedet, hvis ens spanskkundskaber ikke er gode.

Skal du flytte til Spanien for at jage et job, skal du være opmærksom på at der er stor arbejdsløshed i landet. Arbejdsløsheden i Spanien omfatter ca. 26-27 % af arbejdsstyrken, mod tilsvarende 6-7 % i Danmark. Især ungdomsarbejdsløsheden er høj i Spanien, hvor over halvdelen af de unge mennesker ikke kan få job.

Prisniveauet i Spanien er en anelse lavere i forhold til Danmark. Skal du flytte til Madrid eller Barcelona nærmer prisniveauet sig dog det danske. Ligesom i Danmark er der stor forskel på boligpriserne i urbane områder, i forhold til boligpriserne udenfor.

Du kan læse nærmere om at flytte til Spanien på udenrigsministeriets hjemmeside - http://spanien.um.dk/da/

Bestil tilbud på at flytte til Spanien

Har du besluttet at flytte til Spanien, kan du bestille tilbud på flytningen af dit indbo her på siden. Vælger du at benytte Internationalflytning.dk, vil du modtage tilbud fra flere konkurrerende internationale flyttefirmaer. Det sker på den måde, at efter du har udfyldt kontaktformularen her på siden, vil Internationalflytning.dk kontakte alle sine samarbejdspartnere med dine kriterier, og de vil herefter afgive et tilbud på din flytteopgave. På den måde er du sikker på kun at modtage konkurrencedygtige flyttetilbud, da flyttefirmaerne konkurrerer mod hinanden om at få netop din flytteopgave. Så skal du flytte til Spanien, kan Internationalflytning.dk hjælpe dig med at det går så nemt som muligt.