Kundeservice

+45 3841 0344
Mandag-torsdag kl. 9.00-18.00
Fredag kl. 9.00-15.00
  • Gratis og uforpligtendeDet er 100% gratis og uforpligtende at bestille tilbud
  • Professionel dansk serviceVi matcher dig professionelt med relevante flyttefirmaer
  • Kun godkendte flyttefirmaerVi stiller høje kvalitetskrav til de flyttefirmaer vi samarbejder med
Så nemt er det...
1

Bestil tilbud

Benyt formularen til at beskrive din flytning.
2

Match

Vi matcher din beskrivelse med relevante flyttefirmaer.
3

Modtag tilbud

Du modtager tilbud fra op til seks forskellige flyttefirmaer - og kan vælge det bedste.

Collage Poland

 

Info om at flytte til Polen

Polen ligger ikke meget langt fra Danmark omkring 1000 km. Men selvom det er så tæt på. så er der stadig flere ting man skal have styr på. Polen er medlem af Schengen-samarbejdet, hvilket betyder at du frit kan flytte mellem alle medlemslandene. Derfor kræver det heller ikke noget visum at flytte til Polen, men det kræves at når man befinder sig i landet i mere end tre måneder, at man skal registreres i Polen, dette gør man på det nærmeste udlændingekontor. Udover dette skal man altid huske at have et gyldigt pas med sig, samt kopier af dette, dette kræver de bl.a. på udlændingekontoret for at blive registret.

Hvad koster det at flytte til Polen

Hvad det koster at flytte til Polen vil være meget individuelt, alt efter hvor meget du skal have flyttet, samt hvorfra og hvortil. Når du skal flytte til udlandet er det vigtigt at undersøge hvad det kræver, både hvis du selv vil gøre det og hvis du vil benytte dig af et internationalt flyttefirma. Når du flytter udenfor Danmarks grænser vil der automatisk blive flere udgifter forbundet med din flytning. Her er der tale om udgifter til fx vejafgifter og toldtjek. Hvis du kører selv vil du muligvis ikke have forsikringer på dit flyttegods, hvilket kan blive en risiko når du skal have transporteret dine ejendele så langt.

En måde du kan undgå at overse ekstra udgifter der skal betales og finde ud af hvilke regler der gælder hvor, vil det anbefales at du benytter et flyttefirma, som har erfaring med udlandsflytning. Et flyttefirma har styr på hvilke regler der gælder hvor, samt de har mulighed for at transportere dit flyttegods sikkert og effektivt. For at finde frem til det flyttefirma, som vil være mest aktuel for dig og stadig til en god pris, vil det anbefales at du undersøger markedet og indhenter tilbud fra flere firmaer, så man kan få et overblik over hvad de forskellige udbyder og du kan på den måde vælge det firma, som vil give dig den bedste ydelse til den bedste pris.  

Gode råd når du skal flytte til Polen

  • Husk at flytte din adresse inden du tager afsted på Borger.dk

  • Husk at registrere dig på udlændingekontoret i Polen, her skal du bruge dit Pas, samt 4 kopier, dit sygesikringsbevis, forsørgelses midler, som fx dit dankort. På kontoret skal du udfylde et ansøgningsskema.

  • Tjek hvilken sygeforsikring du er dækket under i Polen og om du skal have ekstra sygeforsikring.

  • Tjek hvilke skatteregler der gælder i polen, hvis du fx skal arbejde.

  • Find et flyttefirma i god tid. Gå I gang med at finde et flyttefirma i god tid, så du har tid til at finde et til en god pris og som samtidig dækker dine behov.

  • Lav en liste over dit flyttegods, så den er klar til toldtjek.  

 

Info om Polen

Polen ligger i Centraleuropa og er det 9. største land i Europa. Befolkningen udgør 38,5 millioner indbyggere og er det 33. mest befolkede land i verden. Polen er i dag et parlamentarisk demokrati og har præsidentstyre, de er bl.a. medlem af NATO og FN. Polens hovedstad er Warszawa og det officielle sprog er polsk. Polen har en god og stabil økonomi og har haft gode erfaringer med udenlandske investeringer.

 

Bestil tilbud på at flytte til Polen

Hvad enten du skal flytte til de polske storbyer som Warszawa og Krakow eller om du skal flytte ud til mindre byer, kan vi hjælpe dig med at finde et egnet flyttefirma. Det eneste du skal gøre er at udfylde kontaktformularen, hvor du specificerer dine krav til din flytning til Polen. Herefter vil vi indhente tilbud fra op til 4 forskellige flyttefirmaer, der kan flytte dine ejendele til Polen. Det er en service, der er 100 % gratis og uforpligtende for dig, ligesom du selv vælger det tilbud, som du vurderer passer bedst til dine behov.