Kundeservice

+45 3841 0344
Mandag-torsdag kl. 9.00-18.00
Fredag kl. 9.00-15.00
 • Gratis og uforpligtendeDet er 100% gratis og uforpligtende at bestille tilbud
 • Professionel dansk serviceVi matcher dig professionelt med relevante flyttefirmaer
 • Kun godkendte flyttefirmaerVi stiller høje kvalitetskrav til de flyttefirmaer vi samarbejder med
Så nemt er det...
1

Bestil tilbud

Benyt formularen til at beskrive din flytning.
2

Match

Vi matcher din beskrivelse med relevante flyttefirmaer.
3

Modtag tilbud

Du modtager tilbud fra op til seks forskellige flyttefirmaer - og kan vælge det bedste.

 Collage Malta

 

Info om at flytte til Malta

Malta er medlem af Schengen-samarbejdet, hvilket betyder at du frit kan flytte dig over grænserne, da Malta også er et EU land. Hvis du skal flytte til malta og være der i mere end 90 dage, skal du søge om visum for at få lov til at blive i landet. Du kan på den maltesiske ambassade i København søge om visum. Husk at gøre dette i god tid, så du er sikker på at have det godkendt inden du skal afsted og så du ikke risikere at skulle forsinke din rejse. Samtidig skal du have et gyldigt pas, som er gældende for hele dit ophold, hvis du skal være på Malta i ubestemt tid, kan du altid forny dit pas på den danske ambassade i Malta. Når du skal flytte til Malta, skal du være opmærksom på at du ikke må medbringe animalske og planteprodukter, så det er desværre ikke muligt at medbringe danske dagligvarer. Som nævnt er Malta medlem af EU, dette betyder at du som dansker ikke kan købe toldfrit på Malta og heller ikke på vejen dertil. Når du flytter til Malta er der ingen vaccinationer påkrævet, da der ikke er fare for nogle sygdomme.    

 

Hvad koster det at flytte til Malta

Der vil være nogle ekstra udgifter forbundet med din flytning til Malta. Der skal ansøges om Visum, som vil koste lidt, samt dit pas skal være gyldigt. Herudover skal du også finde et sted at bo på Malta. Malta er billigere end Danmark og det er både billigere at leve og bo på Malta. Det kan være du er heldig at dit arbejdet evt. stiller en bolig til rådighed, ellers kan du tage kontakt til et ejendomsmægler, som forhandler boliger på Malta. De vil kunne hjælpe med at finde en bolig som vil passe til dine behov.

Når du har fået din bolig på plads, skal du finde ud af hvordan du får transporteret dine møbler og ejendele til øen. Her vil det foreslås at du benytter dig af et internationalt flyttefirma, som har styr på hvordan man flytter til Malta og ved hvilke regler der skal tages højde for. Udover din flytning af dine møbler, skal du også sætte penge af til en flybillet.

 

Gode råd når du flytter til Malta

 • Søg visum i god tid, så det er klar til din rejsedato.

 • Husk at have et gyldigt pas med dig.

 • Melde din flytning via Borger.dk.

 • Husk at skrive dig på danskerlisten, så den danske regering ved hvor de kan få fat i dig, hvis der skulle ske noget.

 • Undersøg hvilke sygeforsikrings forhold du er dækket under og om du har brug for ekstra dækning.

 • Find et flyttefirma i god tid, så du kan få planlagt det, så det passer med, hvornår du selv er dernede.

 • Lav en liste med alt dit flyttegods, så den er klar til toldtjek.

 • Hav altid nogle kontanter (euro) med hjemmefra, hvis du ender i en situation, hvor de ikke tager imod visa kort.

 

Lokale forhold i Malta

Malta er et ørige i middelhavet, som ligger syd for Sicilien. Øriget består af de tre beboede øer: Malta, Gozo og Comino. Malta er et af verdens tætteste befolkede lande og har omkring 400.000 indbyggere. Malta har subtropisk klima og et smukt koralrev. Det officielle sprog på malta er maltesisk, men befolkningen snakker også engelsk, som efterhånden også ses som et officielt sprog. Hovedstaden på Malta er Valletta. Malta tjener mange penge på turisme, hvor der hvert år er 1.2 millioner turister som besøger øen, dette er tre gange så mange som der bor på øen.Bestil tilbud på at flytte til Malta

Hvorend på Malta du skal flytte til, kan vi hjælpe dig med at finde et egnet flyttefirma. Det eneste du skal gøre er at udfylde kontaktformularen, hvor du specificerer dine krav til din flytning til Malta. Herefter vil vi indhente tilbud fra op til seks forskellige flyttefirmaer, der kan flytte dine ejendele til Malta. Det er en service, der er 100 % gratis og uforpligtende for dig, ligesom du selv vælger det tilbud, som du vurderer passer bedst til dine behov.