Kundeservice

+45 3841 0344
Mandag-torsdag kl. 9.00-18.00
Fredag kl. 9.00-15.00
  • Gratis og uforpligtendeDet er 100% gratis og uforpligtende at bestille tilbud
  • Professionel dansk serviceVi matcher dig professionelt med relevante flyttefirmaer
  • Kun godkendte flyttefirmaerVi stiller høje kvalitetskrav til de flyttefirmaer vi samarbejder med
Så nemt er det...
1

Bestil tilbud

Benyt formularen til at beskrive din flytning.
2

Match

Vi matcher din beskrivelse med relevante flyttefirmaer.
3

Modtag tilbud

Du modtager tilbud fra op til seks forskellige flyttefirmaer - og kan vælge det bedste.

Collage Luxembourg

Flytte til Luxembourg


Har du interesse for Luxembourg og endda valgt at flytte dertil, er der nogle enkelte ting man skal have styr på. Når man flytter til Luxembourg og er væk i mere end seks måneder, skal man huske at registrere sig som udrejst i den danske CPR-register, dette kan gøres digitalt og ellers kan man få hjælp på Borgerservice. Du behøver heller ikke som dansk statsborger at søge om visum, dette skyldes at Luxembourg er medlem af schengenområdet, som de har været siden 1985.

Hvad koster det at flytte til Luxembourg


Prisen på at flytte til Luxembourg vil være meget individuelt alt efter hvad man skal bo i, er det noget midlertidigt, som allerede er hel eller delvis møbleret eller skal man have alle sine møbler med fra Danmark. Luxembourg ligger omkring 900 km. fra Danmark og er på en strækning hvor man udelukkende kan køre i bil, hvilket gør det mere enkelt for transporten. Dog skal man være opmærksom på at der kan være vejafgifter som kan give ekstra omkostninger. Udover dette skal man have forsikring på sit flyttegods, samt der kan være mulighed for at man skal betale toldafgift. Der er flere ting der skal holdes styr på og det kan hurtigt være svært at finde ud af hvilke regler der gælder for netop ens flytning.

Det vil anbefales at man bruger et flyttefirma, som har erfaring med udlandsflytning. Med et professionelt flyttefirma kan man sikre sig at de har styr på regler og forsikringer og at de ved hvordan man mest effektivt og sikkert transportere Jeres flyttegods. Når man skal finde et aktuelt flyttefirma er det vigtigt at undersøge markedet og se hvilke muligheder der er til hvilken pris, på den måde kan man finde det flyttefirma som kan opfylde ens behov og samtidig få den bedste pris.

Gode råd til hvis du vil flytte til Luxembourg

 

  • Husk at melde din flytning til det danske CPR - register
  • Skrive sig på danskerlisten, her angiver du hvor du tager hen og I hvor lang tid. Dette giver den danske regering mulighed for at kontakte dig, hvis der fx skulle opstå naturkatastrofer, terrorangreb mm. 
  • At have vigtige dokumenter med, samt en kopi.
  • Find dit flyttefirma i god tid, så du nemmere kan få planlagt din flytning
  • Lav en liste over dit flyttegods, så den er klar til toldtjek
  • Tjek skattereglerne for Luxembourg, hvis du skal arbejde.


Info om landet

Luxembourg er en indlandsstat i vesteuropa, som grænser op mod Belgien, Tyskland og Frankrig. Luxembourg har et areal på 2586 km2 , hvilket gør det til en af de mindste stater i Europa. Luxembourg har tre forskellige officielle sprog, luxembourgsk, tysk og fransk. Luxembourg er et velfærdssamfund med et indbyggertal på 524.853 og har en af de højeste levestandarder i verden. Hovedstaden i Luxembourg har samme navn som selve landet, hvoraf 55% af beboerne i denne kommune er udlændinge, hvilket gør Luxembourg til det land i EU med det højest antal bosiddende udlændinge. I 2008 boede der omkring 2.000 danske statsborgere i landet.


Bestil tilbud på at flytte til Luxembourg


Når man skal flytte til udlandet har man ofte mange ting at holde styr på. Derfor vil vi gerne hjælpe dig med at finde et egnet flyttefirma, som kan opfylde dit behov. Det eneste du skal gøre er at udfylde kontaktformularen, hvor du specificerer dine krav til din flytning til Luxembourg. Herefter vil vi indhente tilbud fra op til seks forskellige flyttefirmaer, der kan flytte dine ejendele til Luxembourg. Det er en service, der er 100 % gratis og uforpligtende for dig, ligesom du selv vælger det tilbud, som du vurderer passer bedst til dine behov.