Kundeservice

+45 3841 0344
Mandag-torsdag kl. 9.00-18.00
Fredag kl. 9.00-15.00
  • Gratis og uforpligtendeDet er 100% gratis og uforpligtende at bestille tilbud
  • Professionel dansk serviceVi matcher dig professionelt med relevante flyttefirmaer
  • Kun godkendte flyttefirmaerVi stiller høje kvalitetskrav til de flyttefirmaer vi samarbejder med
Så nemt er det...
1

Bestil tilbud

Benyt formularen til at beskrive din flytning.
2

Match

Vi matcher din beskrivelse med relevante flyttefirmaer.
3

Modtag tilbud

Du modtager tilbud fra op til seks forskellige flyttefirmaer - og kan vælge det bedste.

Kina 2

Står du og er så heldig at skal flytte til Kina, du glæder dig, men synes samtidig det kan virke uoverskueligt at få styr på alle de praktiske ting som følger med? Denne artikel giver et overblik over hvilke regler du skal være opmærksom på og hvordan du får klaret din flytning så flydende som muligt.

Info om at flytte til Kina

At flytte til Kina er et stort skridt, for udover at ligge langt væk fra Danmark, har Kina også en kultur som er meget anderledes fra den danske.

Når man vælger at flytte til Kina, er der nogle praktiske ting man skal være opmærksom på. Man skal man sørger for at have et visum på plads, som giver dig tilladelse til at bo og arbejde i landet. Her skal man være opmærksom på at det kun er kinesiske repræsentanter der kan udstede et, derfor skal man kontakte den Kinesiske ambassade i København, hvor man derfra vil modtage ansøgningsskema mm. 

I Kina er der bakterier og sygdomme som man ikke finder her i Danmark, derfor er det vigtigt at man bliver vaccineret for at undgå at blive syg. Hvilke vaccinationer man skal have kan godt være lidt forskelligt afhængig af hvor i Kina man skal hen. Kontakt din læge for at finde frem til hvilke der er aktuelle for dig.

Af andre praktiske ting, det er at finde ud af hvordan man får flyttet alle sine ejendele til Kina på den mest effektive og sikre måde. Her er det vigtigt at man undersøger markedet grundigt for at finde frem til hvilket flyttefirma der kan opfylde Jeres behov.  

Hvad koster det at flytte til Kina

Der vil altid medfølge nogle ekstra omkostninger når man flytter udenfor Europas grænser, man skal derfor forvente en flyttepris der vil være højere.

Ekstra omkostninger inkludere bl.a. forsikring af sine ejendele, så man er forsikret hvis der skulle ske et uheld under transporteringen. Man kan også risikere at ens varer kan blive ødelagt eller gå tabt. En anden omkostning er udgiften til toldafgift, vejafgift, samt eventuelle afgifter ved oversøisk transportering.

Alle disse omkostninger kan nemt virke uoverskuelige og kan være meget at skulle holde styr på. For at undgå at skabe større forvirring for sig selv, vil det være oplagt at tage kontakt til et international flyttefirma. Et internationalt flyttefirma har specialiseret sig indenfor dette område og har styr på hvad din flytning til Kina vil kræve. Dermed slipper du selv for at skulle holde styr på hvilke ekstra omkostninger der er forbundet med netop din flytning.

For at finde det flyttefirma der vil kunne give dig den bedste service til den bedste pris og som vil dække dit behov er det en god idé at indsamle tilbud fra omkring fire forskellige firmaer. Dette vil give dig et overblik over hvilke muligheder du har, samt hvor du vil få mest for pengene.

Læs mere: Flyttefirma til udlandet

Gode råd når du skal flytte til Kina

  • Husk at bestille dit visum i god tid, så du er sikker på at have det klar når du skal rejse. Et rejsevisum kan godt tage lang til at få godkendt, så husk at være ude i god tid.

  • Tjek hvornår dit pas udløber. Du skal altid sørge for at dit pas er gyldigt, mens du er i landet.

  • Hvis du ikke kan dokumentere at du har et arbejde i landet, vil Kina kræve at du har  penge med fx en opsparing, så de er sikker på at du kan forsørge dig selv.

  • I Kina er det kun i de større byer man kan regne med, at befolkningen kan snakke engelsk, derfor vil det være en god idé at få kendskab til det kinesiske sprog inden afrejse.

  • Lav altid en liste over alt dit flyttegods, så den er klar til toldtjek.

  • Få styr på dine vaccinationer i god tid

Lokale forhold i Kina

Kina er det fjerdestørste land i verden med et areal på ca. 9.600.000 km².  Kina er det land i verden der har den største befolkning på hele 1.3 milliarder, dette er omkring en femtedel af hele verdensbefolkningen. Kina har en stærk økonomi og med en fortsat kraftig vækst i årenes løb har de nu verdens andenstørste økonomi. I Kina har man valutaen Yuan renminbi (CNY) hvor 1 = 0,9025 kr.

Hjælp til at flytte til Kina

Har du lyst til at få hjælp til at finde det flyttefirma der vil passe til netop din situation, kan du udfylde vores kontaktformular her på siden, så hjælper vi dig med at indhente tilbud fra op til fire forskellige flyttefirmaer til Kina. Det er en service, der er gratis og uforpligtende for dig. Det eneste du skal gøre er at skrive dine behov til en flytning til Kina i vores kontaktformular. Du vil herefter modtage tilbud fra op til fire forskellige flyttefirmaer. Du vælger selv det tilbud, der passer dig bedst.