Kundeservice

+45 3841 0344
Mandag-torsdag kl. 9.00-18.00
Fredag kl. 9.00-15.00
 • Gratis og uforpligtendeDet er 100% gratis og uforpligtende at bestille tilbud
 • Professionel dansk serviceVi matcher dig professionelt med relevante flyttefirmaer
 • Kun godkendte flyttefirmaerVi stiller høje kvalitetskrav til de flyttefirmaer vi samarbejder med
Så nemt er det...
1

Bestil tilbud

Benyt formularen til at beskrive din flytning.
2

Match

Vi matcher din beskrivelse med relevante flyttefirmaer.
3

Modtag tilbud

Du modtager tilbud fra op til seks forskellige flyttefirmaer - og kan vælge det bedste.

Collage Ireland

 

Info om at flytte til Irland

Skal du flytte til Irland og være der i mindst seks måneder er der nogle praktiske ting, du skal huske at være opmærksom på. Når du flytter til udlandet skal du altid anmelde din flytning til folkeregistret i den kommune hvor du er tilmeldt. Det er vigtigt at du anmelder din flytning senest 5 dage efter din flytning, hvis dette ikke sker kan du risikere at få en bøde. Skal du arbejde i Irland behøver du ikke at søge om arbejdstilladelse, da Irland er medlem af EU. Når du flytter til udlandet og ikke længere har adresse i udlandet, vil du ikke længere være medlem af det danske folkeregister og du vil dermed ikke være socialt sikret i Danmark heller ikke hvis du fx er på ferieophold. Når du er EU borger og flyttet til Irland, vil du være dækket af den irske sygesikring, her er det vigtigt at du har det blå sygesikringskort med.

Hvad koster det at flytte til Irland

At flytte til Irland kræver flere forskellige ting og prisen afhænger bl.a. også af hvor meget du skal have flyttet. Når man skal have flyttet sine ting til Irland, vil det være mest oplagt at transportere det oversøisk. Når man skal transportere oversøisk, er der nogle særlige regler som gælder og afgifter der skal betales udover dette skal man også sørger for at have forsikring på sit flyttegods. Udover dette kan der også komme andre udgifter til vej- og toldafgifter. En måde at komme uden om disse regler på og undgå at overse noget vigtigt, anbefales det at du bruger et flyttefirma med erfaring for udlandsflytning til din flytning til Irland. Et flyttefirma vil hente dine ting på din adresse i Danmark og transportere det til din nye adresse i Irland, og du vil på den måde få transporteret dit flyttegods så sikkert og effektivt som muligt. Et flyttefirma kan også hjælpe med at pakke dine ting ned, samt stå for opbevaring, hvis du har brug for dette.

Et forslag til at finde et flyttefirma som er aktuelt for dig er at indhente flere tilbud på flytninger fra forskellige flyttefirmaer, på den måde kan du få et overblik over hvad de forskellige udbyder og vælge det som passer bedst til dit behov og pris.

 

Gode råd til din flytning til Irland

 • Husk at anmelde dig som udflytter i folkeregistret senest 5 dage efter din flytning.

 • Husk at få bestilt det blå sygesikringskort, hvis du ikke har det i forvejen.

 • Have gyldigt pas med dig.

 • Husk at skrive dig på danskerlisten, hvor du opgiver hvor du tager hen og I hvor lang tid. Dette giver den danske regering mulighed for at kontakte dig, hvis der fx skulle opstå naturkatastrofer, terrorangreb mm.

 • Få bestilt flyttefirma i god tid, så du kan få det planlagt med din flytning.

 • Få lavet en liste over dit flyttegods, så den er klar til toldtjek.

 • Tjek hvilken sygesikring de har i Irland og om du har brug for ekstra forsikring.

   

Info om Irland

Republikken Irland ligger i det nordvestlige Europa. Irland deler ø med Nordirland, hvor Irland ejer størstedelen af øen. Irlands indbyggertal er på 4,495 millioner og har hvert år en stigning på omkring 2,5%, hvilket er det højeste i Europa. Irland har hovedstaden Dublin, som både har gode universiteter, hyggelige kvartere, samt giver mulighed for at udforske den irske historie. Irlands befolkning er af keltisk oprindelse, hvilket er noget som de er stolte af og som de stadig dyrker. I skolen lærer børnene fx sproget keltisk og er et fag de skal have bestået for at få adgang til universiteterne. Udover dette står alle deres skilte både på keltisk og på engelsk.

Irland er medlem af EU, OECD og FN, men landet er ikke medlem af Nato, da de er politiske neutrale. I Irland har man Euro som valuta. Irland har et maritimt klima, klimaet ligner storbritanniens, men har mindre temperaturvariationer og mere en over 50% nedbør. Om sommeren kommer sjældent over 30 grader og om vinteren kan temperaturen komme under frysepunktet. Der er en times tidsforskel mellem Danmark og Irland, Irland er en time bagud.

 

Bestil tilbud på at flytte til Irland

Hvad enten du skal flytte til Dublin eller til andre dele af Irland, kan vi hjælpe dig med at finde et egnet flyttefirma. Det eneste du skal gøre er at udfylde kontaktformularen, hvor du specificerer dine krav til din flytning til Irland. Herefter vil vi indhente tilbud fra op til 4 forskellige flyttefirmaer, der kan flytte dine ejendele til Irland. Det er en service, der er 100 % gratis og uforpligtende for dig, ligesom du selv vælger det tilbud, som du vurderer passer bedst til dine behov.