Kundeservice

+45 3841 0344
Mandag-torsdag kl. 9.00-18.00
Fredag kl. 9.00-15.00
  • Gratis og uforpligtendeDet er 100% gratis og uforpligtende at bestille tilbud
  • Professionel dansk serviceVi matcher dig professionelt med relevante flyttefirmaer
  • Kun godkendte flyttefirmaerVi stiller høje kvalitetskrav til de flyttefirmaer vi samarbejder med
Så nemt er det...
1

Bestil tilbud

Benyt formularen til at beskrive din flytning.
2

Match

Vi matcher din beskrivelse med relevante flyttefirmaer.
3

Modtag tilbud

Du modtager tilbud fra op til seks forskellige flyttefirmaer - og kan vælge det bedste.

Collage Greece

Info om at flytte til Grækenland


Står man med stærke overvejelser om at flytte til Grækenland eller har man allerede besluttet sig, er der flere ting man skal have planlagt og have styr på. Grækenland er medlem af Schengen og man behøver derfor som dansk statsborger ikke at søge om visum for at flytte til Grækenland. Når man skal opholde sig i Grækenland i mere end tre måneder skal man dog have lavet en registreringsattest. Denne attest kan man kun få hvis man enten er i et ansættelsesforhold eller arbejder selvstændig eller på anden måde kan bevise at man kan forsørge sig selv uden at ligge til byrde for den græske stat. Man kan også få en attest hvis man er indskrevet ved en offentlig eller privat læreanstalt. Når man først har fået en registreringsattest er den permanent og det kræves dermed ikke at man får den fornyet.

Hvad koster det at flytte til Grækenland


Hvad det koster at flytte til Grækenland vil være forskelligt og kommer an på hvilken situation man er i. Har man valgt at købe hus dernede skal man ofte have flytte flere af sine ejendele, især hvis det er et hus man vil bruge hele året rundt. Hvis man har købt et hus som enten vil blive brugt til sommer eller vinter halvåret og man dermed stadig har hus herhjemme, vil man muligvis kun have brug for at få flyttet dele af sine ting derned. Den smarteste måde at få flyttet sine ejendele er ved at vælge et internationalt flyttefirma. Et flyttefirma vil have erfaring med at flytte udenfor landets grænser og have styr på hvilke regler der gælder i form af fx told- og vejafgifter. Udover dette skal man også sørger for at få forsikret sine ting under transporten. Alt dette kan et international flyttefirma hjælpe med, så man selv slipper for at holde styr på det.

Når man skal finde sit flyttefirma kan det hurtig blive en uoverskuelig opgave, da der er flere som tilbyder udlandsflytning. For bedre at kunne skabe et overblik over hvilke firmaer der tilbyder hvad, samt hvilke der kan opfylder ens behov, er det en god idé at indhente tilbud fra flere firmaer på en gang. Hermed får man et overblik og vil kunne vælge det firma som udbyder den bedste service til den bedste pris.

Gode råd til hvis du vil flytte til Grækenland

 

  • Husk at få lavet en registreringsattest når du befinder dig i Grækenland i mere end tre måneder, undersøg inden hvilke dokumenter du skal have med dig for at blive godkendt.
  • Gyldig pas, sørg også for at have to ekstra kopier.
  • Husk at skrive sig på danskerlisten, hvor du opgiver hvor du tager hen og I hvor lang tid. Dette giver den danske regering mulighed for at kontakte dig, hvis der fx skulle opstå naturkatastrofer, terrorangreb mm. 
  • Find dit flyttefirma i god tid, så du nemmere kan få planlagt din flytning
  • Lav en liste over dit flyttegods, så den er klar til toldtjek
  • Lær lidt om den Græske kultur, så er det nemmere at sætte sig ind i deres tankegang og gøremål
  • For din egen skyld vil et par timer i det græske sprog være en god idé. Sproget er meget anderledes fra andre europæiske sprog, samt har græske bogstaver.

Lokale forhold i Grækenland


Grækenland ligger i den sydøstlige del af Europa, samt er beliggende på skillevejen mellem Europa, Asien og Afrika, landet har mere end 2.500 øer. Indbyggertallet er på 11.260.402 mennesker og det offentlige sprog er græsk. I Grækenland bruger de euro, som de har haft siden 2002. Hovedstaden i Grækenland er Athen, andre større byer er Thessaloniki, Patras og Iraklio. Klimaet I Grækenland er med varme somre og milde vintre. Grækenlands økonomi er drevet meget af turisme, landbrug og skibsfart. Den græske økonomi blev stærkt ramt af finanskrisen, hvilket bl.a. har resulteret i høj arbejdsløshed og stor gæld for landet.


Bestil tilbud på at flytte til Grækenland


Hvad enten I skal flytte til græske storbyer eller ud til mindre og hyggelige landsbyer, kan vi hjælpe Jer med at finde et egnet flyttefirma. Det eneste du skal gøre er at udfylde kontaktformularen, hvor du specificerer dine krav til din flytning til Grækenland. Herefter vil vi indhente tilbud fra op til seks forskellige flyttefirmaer, der kan flytte dine ejendele til Grækenland. Det er en service, der er 100 % gratis og uforpligtende for dig, ligesom du selv vælger det tilbud, som du vurderer passer bedst til dine behov.