Kundeservice

+45 3841 0344
Mandag-torsdag kl. 9.00-18.00
Fredag kl. 9.00-15.00
  • Gratis og uforpligtendeDet er 100% gratis og uforpligtende at bestille tilbud
  • Professionel dansk serviceVi matcher dig professionelt med relevante flyttefirmaer
  • Kun godkendte flyttefirmaerVi stiller høje kvalitetskrav til de flyttefirmaer vi samarbejder med
Så nemt er det...
1

Bestil tilbud

Benyt formularen til at beskrive din flytning.
2

Match

Vi matcher din beskrivelse med relevante flyttefirmaer.
3

Modtag tilbud

Du modtager tilbud fra op til seks forskellige flyttefirmaer - og kan vælge det bedste.

Collage France

Info om at flytte til Frankrig

Overvejer du at flytte til Frankrig, skal du gøre dig nogle vigtige tanker, inden du springer ud i det. Der er mange praktiske ting, som der skal være styr på, inden du skal flytte til Frankrig. Det kan f.eks. være nye regler og love du skal være opmærksom på, når du skal flytte til Frankrig. Det kan være i forbindelse med f.eks.arbejds- og opholdstilladelse, køb af bolig eller lignende.

Først og fremmest når du skal flytte til Frankrig, skal du tage stilling til hvad der skal ske med dit gamle indbo. Skal dit gamle indbo flytte med til Frankrig, skal du have et dygtigt flyttefirma. Der er mange almindelige flyttefirmaer, men langt fra alle af dem, kan hjælpe dig med at flytte til Frankrig. Når du skal flytte til Frankrig, er det en stor fordel for dig, hvis du benytter dig af et internationalt flyttefirma. Der kan være forskellige forhold som spiller ind, når du skal flytte til Frankrig. Det kan f.eks. være told afgifter eller forsikringer, som skal håndteres anderledes end i Danmark.

Når du skal flytte til Frankrig kan Internationalflytning.dk hjælpe dig med selve flytningen. Internationalflytning.dk sætter dig i forbindelse med dygtige international flyttefirmaer, som kan håndtere dine behov, når du skal flytte til Frankrig. Så når du skal flytte til Frankrig, går det så smertefrit som overhoved muligt.

Pris for at flytte til Frankrig

Der er ikke en standardpris på at få sit indbo flyttet med, når man skal flytte til Frankrig. Prisen når man skal flytte til Frankrig, afhænger af nogle forskellige faktorer. En stor del af prisen når man skal flytte til Frankrig, afhænger af distancen. Frankrig har et stort areal, og der er forskel på om dit indbo skal leveres tæt ved den tyske grænse, eller tæt ved den spanske grænse. Mængden af hvad du skal have flyttet til Frankrig, har også stor betydning for prisen. Ligeledes er tiden en vigtig faktor for prisen. Skal det leveres indenfor få dage, vil det ofte være dyrere, end hvis der er en længere tidshorisont. Når du skal flytte til Frankrig er der også andre udgifter, som du ikke har når du flytter nationalt. Det kan f.eks. dreje sig om vejskat, told eller forsikring.

Gode råd i forbindelse med at flytte til Frankrig

  • Når du flytter fra Danmark i en længere periode, skal du registrere dig som udrejst i det danske CPR-register.
  • Du mister din danske sygesikring ved at flytte permanent fra Danmark. I stedet er du dækket af EU-sygesikringsbeviset, som kan give dig refusion for dine behandlinger.
  • Danmark og Frankrig er begge medlemmer af EU, og der er ingen krav om arbejds- og opholdstilladelse ved ophold under 3 måneder. Opholder du dig i Frankring i længere end 3 måneder, skal du registrere dig ved de franske myndigheder.  
  • Det er muligt at modtage arbejdsløshedsunderstøttelse fra Danmark til Frankrig i tre måneder. Bliver du arbejdsløs i Frankrig, men har indbetalt og været oprettet i den franske arbejdsløshedskasse ASSEDIC, kan du modtage arbejdsløshedsunderstøttelse.
  • Det kan være svært at få job i Frankrig, uden at kunne snakke godt fransk.

Lokale forhold i Frankrig

Skal du flytte til Frankrig for at arbejde permanent, er du skattepligtig i Frankrig. Har du en bolig i Frankrig, eller blot en del af din indtægt i Frankrig, skal du lave en selvangivelse. En selvangivelse i Frankrig fungerer ikke helt på samme måde som i Danmark. I Frankrig skal du blot lave en selvangivelse pr. husstand, uanset om du er gift eller ej.

Når du skal flytte til Frankrig skal du være forberedt på, at engelsk ikke er lige så udbredt som i Danmark. Det er meget svært i de fleste brancher, at få et job uden gode franskkundskaber.

Læs mere om at flytte til Frankrig på udenrigsministeriets hjemmeside - http://frankrig.um.dk

Få tilbud på at flytte til Frankrig

Skal du flytte til Frankrig, kan du modtage tilbud på din flytning på Internationalflytning.dk. Ved at benytte Internationalflytning.dk er du sikker på at få et konkurrencedygtigt tilbud. For at modtage tilbud på at flytte til Frankrig, skal du blot udfylde kontaktformularen her på siden. Dine kriterier for at flytte til Frankrig, vil blive videresendt til vores samarbejdspartnere, som alle vil give deres tilbud på at flytte dit indbo til Frankrig.