Kundeservice

+45 3841 0344
Mandag-torsdag kl. 9.00-18.00
Fredag kl. 9.00-15.00
 • Gratis og uforpligtendeDet er 100% gratis og uforpligtende at bestille tilbud
 • Professionel dansk serviceVi matcher dig professionelt med relevante flyttefirmaer
 • Kun godkendte flyttefirmaerVi stiller høje kvalitetskrav til de flyttefirmaer vi samarbejder med
Så nemt er det...
1

Bestil tilbud

Benyt formularen til at beskrive din flytning.
2

Match

Vi matcher din beskrivelse med relevante flyttefirmaer.
3

Modtag tilbud

Du modtager tilbud fra op til seks forskellige flyttefirmaer - og kan vælge det bedste.

Collage Finland

 

Info om at flytte til Finland

Finland er et nordisk land ligesom Danmark, og når du er en nordisk statsborger behøver du ikke at søge om opholds- og arbejdstilladelse. Dette er med til at gøre din flytning til Finland nem og mere overskuelig. Når du flytter til et andet nordisk land er du omfattet af den internordiske folkeregistreringsaftale, som er indgået mellem de nordiske lande. Dette betyder at når du flytter til Finland, skal du anmelde dig som udrejst i det folkeregister du er tilknyttet til i Danmark. Når du er ankommet til Finland skal du anmelde din tilflytning til den lokale registreringsmyndighed. Her skal du være opmærksom på at at kommunen du flytter fra i Danmark, først kan registrer dig som udrejst, når du er blevet registreret i Finland.

Hvad koster det at flytte til Finland

I Finland er prisen nogenlunde den samme som i Danmark, her variere det lidt an på hvilke områder man ser på. Når du skal flytte til Finland, slipper du som sagt for at søge om opholds- og arbejdstilladelse, samt du har mulighed for frit at flytte til landet, uden at skulle bruge ekstra udgifter på ansøgninger mm. Det som kommer til at koste i forbindelse med din flytning er selve flytningen af dine møbler. Her vil det anbefales at du vælger et internationalt flyttefirma, som har erfaring med at flytte til de nordiske lande. De har styr på hvilke udgifter der er forbundet med din flytning i forbindelse med afgifter og forsikringer, samt hvis der skal ske oversøisk transportering. Dette er en måde du kan hjælpe dig selv på og på den måde ikke behøver selv at holde styr på hvilke regler der gælder i forbindelse med transporten.

For at finde frem til et aktuelt flyttefirma vil det være en god idé at indhente flere tilbud fra forskellige firmaer. Dette vil give dig et overblik over hvad de forskellige flyttefirmaer tilbyder, samt hvor du kan få mest for pengene.   

 

Gode råd når du skal flytte til Finland

 • Husk gyldigt pas.

 • Husk at registrere dig som udrejst i Danmark inden du flytter, samt anmelde din tilflytning i Finland. Her skal du medbringe legitimation som dit pas, sygesikring, samt oplyse din tidligere adresse i Danmark.

 • Undersøg hvilken sygeforsikring du er dækket af i Finland og om du har brug for ekstra sygeforsikring.

 • Undersøge hvilke skatteregler der gælder i forbindelse med dit job, hvis du skal arbejde.

 • Lave en liste over dine ejendele hjemmefra, så den er klar til toldtjek.

 • Hvis du har bil med til Finland, undersøg hvilke regler der gælder og om dit kørekort stadig er gyldigt eller om du skal have det fornyet.

   

Info om Finland

Finland ligger i den nordlige del af Europa med hovedstaden Helsinki, hvor indbyggertallet er størst og som stadig fortsætter med at vokse. Finland har en befolkning på 5,4 millioner, hvor to tredjedel bor i byerne og en tredjedel i landområderne. Hvert år flytter der omkring 20.000 til Finland, hvor de fleste tilflyttere kommer fra Estland, Sverige og Rusland.

Finland er et højteknologisk samfund, som er præget af innovation. Finland er rig på natur og dyreliv, som er beundringsværdig. I Finland kan temperaturen svinge meget, men hvor det oftest er koldt. Den sydlige del af Finland er 75 dage om året dækket af sne, hvor det oppe i den nordlige del er dækket i hele 225 dage. Dog kan man om sommeren opleve varme dage med en temperatur på helt op til 30 grader.

 

Bestil tilbud på at flytte til Finland

Hvad enten du skal flytte til byerne eller om du skal flytte ud i landområderne i Finland, kan vi hjælpe dig med at finde et egnet flyttefirma. Det eneste du skal gøre er at udfylde kontaktformularen, hvor du specificerer dine krav til din flytning til Finland. Herefter vil vi indhente tilbud fra op til 4 forskellige flyttefirmaer, der kan flytte dine ejendele til Finland. Det er en service, der er 100 % gratis og uforpligtende for dig, ligesom du selv vælger det tilbud, som du vurderer passer bedst til dine behov.