Kundeservice

+45 3841 0344
Mandag-torsdag kl. 9.00-18.00
Fredag kl. 9.00-15.00
 • Gratis og uforpligtendeDet er 100% gratis og uforpligtende at bestille tilbud
 • Professionel dansk serviceVi matcher dig professionelt med relevante flyttefirmaer
 • Kun godkendte flyttefirmaerVi stiller høje kvalitetskrav til de flyttefirmaer vi samarbejder med
Så nemt er det...
1

Bestil tilbud

Benyt formularen til at beskrive din flytning.
2

Match

Vi matcher din beskrivelse med relevante flyttefirmaer.
3

Modtag tilbud

Du modtager tilbud fra op til seks forskellige flyttefirmaer - og kan vælge det bedste.

Info om at flytte til London

Rigtig mange danskere har allerede valgt, at flytte til London. Det er anslået at ca. 50.000 danskere, er flyttet til London for at bo. Danskerne flytter til London af tre grunde: De arbejder der, de studerer eller deltager i et praktikforløb, eller de er nyuddannede og søger efter et job. Med de meget hyppige flyafgange mellem København og London, er det for mange blevet lettere at flytte til London og bo, og stadig have kontakt med Danmark. Flyvetiden mellem London og København er ca. kun 2 timer, så det er hurtigere at flyve mellem de to byer, end det er at tage et tog mellem København og Århus.

At få sit indbo fra Danmark flyttet med til London, er dog ikke lige så let. Vil du selv flytte dit indbo til London, er der en række overvejelser du skal gøre dig. Distributionen vil både kræve, at dine møbler bliver transporteret i skib og med bil. Derudover er der en række regler omhandlende told, forsikring og vejafgift du selv skal være opmærksom på, når du skal flytte til London.

Vil du have hjælp til at flytte til London, skal du finde et dygtigt flyttefirma. Det er ikke alle flyttefirmaer i Danmark, som tilbyder at hjælper med at flytte til London, eller som har stor erfaring med at flytte til London. Derfor er det vigtigt, at du finder et flyttefirma som har erfaring i, at flytte til London. Vil du have hjælp til at finde det rigtige flyttefirma, som kan hjælpe med din flytning til London, kan du udfylde kontaktformularen her på siden. Efter du har udfyldt kontaktformularen, vil Internationalflytning.dk finde de dygtigste flyttefirmaer, som kan hjælpe dig med at flytte til London, og samle tilbud fra disse. Efter vi har samlet tilbuddene har du mulighed for, at vælge det bedste tilbud fra et af flyttefirmaerne. At bestille tilbud på Internationalflytning.dk er både gratis og uforpligtende, så du er ikke nødt til at tage imod nogle af disse tilbud. Det giver en god mulighed for, at sammenligne tilbuddene, og vælge det bedste. Så lad Internationalflytning.dk gøre din flytning til London så let som mulig.

Prisen på at flytte til London

Prisen på at flytte til London kan ikke afgives uden at kende de nærmere omstændigheder. Prisen på at flytte til London varierer typisk efter fire kriterier:

 • Mængden du skal have flyttet til London.
 • Tiden det tager for flyttefirmaet at flytte dine møbler til London.
 • Distancen du skal have flyttet dit indbo.
 • Tidshorisonten på din flytning til London.

Efter disse kriterier er oplyst, kan flyttefirmaerne give et tilbud på din flytning til London. Udfylder du kontaktformularen her på siden, vil du i løbet af kort tid modtage flere konkrete tilbud på din flytning til London.

Kontakt dit flyttefirmaet i god tid

Da tidshorisonten spiller en vigtig rolle for prisen på at flytte til London, kan det kun anbefales at handle i god tid. Når du skal flytte til London er det derfor anbefalet, at kontakte flyttefirmaerne mindst 1 - 3 måneder før selve flytningen. Har flyttefirmaerne en længere tidshorisont til, at planlægge din flytning til London, kan den planlægges bedre og billigere.

Gode råd når du skal flytte til London

 • Meld din flytning fra Danmark til det danske CPR-register.
 • Som dansker kræver det som udgangspunkt hverken ophold- eller arbejdstilladelse, at flytte til London for, at bo og arbejde.
 • For at arbejde i London kræves det i de fleste tilfælde, at du får et National Insurance Number. Det skal bl.a. bruges i forbindelse med betaling af skat.
 • Efter du er flyttet til London, er du ikke dækket af den danske sygesikring. Du er nu dækket af den offentlige, gratis britiske sygesikring NHS. Du skal dog huske selv, at tilmelde dig, så du kan få en praktiserende læge.
 • Skal du flytte til London for at arbejde, skal du være opmærksom på skattereglerne. Du kan læse nærmere om disse på Skat's hjemmeside.
 • Læs nærmere om at flytte til London på http://storbritannien.um.dk

Lokale forhold i London

Når du skal flytte til London, er der nogle forskellige forhold du skal være opmærksom på. Mange danskere vælger som sagt, at flytte til London for at arbejde. Sproget i London gør det lettere for mange danskere, at blive integreret på arbejdsmarkedet, i forhold til andre store europæiske byer. Mange danskere er allerede flyttet til London, og der er en række danske fællesskaber i byen. Hus- og lejlighedspriserne er meget høje i den centrale del af London, så vær beredt på at få mindre for pengene sammenlignet med Danmark. London befinder sig desuden i en anden tidszone end Danmark - byen er en time bagefter.

Flyt til London med Internationalflytning.dk

Ønsker du hjælp til at flytte til London, skal du udfylde kontaktformularen her på siden. Den tager blot få minutter at udfylde, og det er 100 % gratis og uforpligtende. Når du har udfyldt kontaktformularen, vil du modtage flere tilbud på din flytning til london. Du er som sagt ikke bundet af nogle af disse tilbud, men det giver en god mulighed for at sammenligne, og på den baggrund vælge det bedste tilbud til netop dine behov.