Kundeservice

+45 3841 0344
Mandag-torsdag kl. 9.00-18.00
Fredag kl. 9.00-15.00
  • Gratis og uforpligtendeDet er 100% gratis og uforpligtende at bestille tilbud
  • Professionel dansk serviceVi matcher dig professionelt med relevante flyttefirmaer
  • Kun godkendte flyttefirmaerVi stiller høje kvalitetskrav til de flyttefirmaer vi samarbejder med
Så nemt er det...
1

Bestil tilbud

Benyt formularen til at beskrive din flytning.
2

Match

Vi matcher din beskrivelse med relevante flyttefirmaer.
3

Modtag tilbud

Du modtager tilbud fra op til seks forskellige flyttefirmaer - og kan vælge det bedste.

Collage England

Info om at flytte til England

Overvejer du at flytte til England, gør du dig sikkert mange tanker på nuværende tidspunkt. Det er et helt nyt land med en anderledes kultur, og det vil sikkert være en stor omvæltning at flytte til England. Mange danskere vælger at flytte til England for at forfølge en karriere. Mange danskere taler godt engelsk og derfor vælger mange danskere at flytte til England, fremfor andre europæiske lande. Det kan også være at du skal flytte til England af personlige årsager, enten for at pleje personlige forbindelser eller bare for at opleve landet.

Lige meget hvilken årsag du har for at flytte til England, har du brug for et dygtigt flyttefirma. Der er stor forskel på at flytte til England, og på at flytte indenfor Danmarks grænser. Der er mange dygtige flyttefirmaer i Danmark, men mange af dem flytter kun i Danmark. Derfor kan det være svært at finde et dygtigt flyttefirma, som kan hjælpe dig med at flytte til England. Du skal derfor have fat i et flyttefirma som flytter internationalt.

Du kan også vælge selv at flytte dit indbo til England. Der er dog en række forhold du skal overveje, inden du selv begynder at flytte. For det første skal du sejle dine møbler til England. Det er ikke mange som har mulighed for at gøre dette selv. For det andet er der nogle forskellige regler vedrørende told, forsikring og vejafgift du skal være opmærksom på, når du skal flytte til England.

Vil du have hjælp til at flytte til England, kan Internationalflytning.dk finde det rigtige flyttefirma til dig. Internationalflytning.dk finder de dygtigste flyttefirmaer, og samler tilbud fra disse, så du kan få det bedste flyttetilbud. Internationalflytning.dk's service er 100 % gratis og uforpligtende, så du er på ingen måde bundet af de tilbud du modtager. Internationalflytning.dk's service vil gøre din flytning til England så let som muligt.

Prisen for at flytte til England

Inden flyttefirmaerne har nærmere information om din flytning til England, kan der ikke gives en pris på at flytte til England. Prisen på at flytte til England afhænger af nogle forskellige faktorer. Ligesom når du skal flytte i Danmark afhænger prisen af mængden du skal have flyttet, hvorhen det skal flyttes, om du har nogle bestemte krav, og på din tidshorisont. Når flyttefirmaerne har disse oplysninger, har de bedre mulighed for at give et tilbud på din flytteopgave. Ved at benytte Internationalflytning.dk's service er du sikker på, at få et konkurrencedygtigt tilbud på at flytte til England. Du modtager flere tilbud på at flytte til England. Du kan frit sammenligne tilbuddene på at flytte til England, og på den måde få et godt overblik over markedet, så du er sikker på ikke at betale overpris.

Vær ude i god tid når du skal flytte til England

Skal du flytte til England er det en god ide at beslutte det i god tid. For at give flyttefirmaerne en chance for at give et godt tilbud, skal de gerne have en tidshorisont på 1-3 måneder. Jo længere en tidshorisont flyttefirmaerne får, jo bedre kan de planlægge flytningen. Det kan betyde at de kan give et bedre tilbud på din flytteopgave.

Gode ting at huske når du skal flytte til England

  • Husk at registrere dig som udrejst i det danske CPR-register, når du skal flytte til England.
  • Som udgangspunkt behøver du ikke ophold- eller arbejdstilladelse når du skal flytte til England.
  • Når du skal flytte til England er du ikke længere dækket af den danske sygesikring. Du vil være dækket af den gratis britiske sygesikring på lige fod med alle andre briter. Du skal blot huske at tilmelde dig hos National Health Service. I nogle få tilfælde kan det være nødvendigt at have et EU-sygesikringskort.
  • For at arbejde i England kræver det i de fleste tilfælde, at du opretter et National Insurance Number. Det skal bl.a. benyttes i forbindelse med betaling af skat.

Lokale forhold i England

Når du skal flytte til England er der nogle forskellige forhold du skal være opmærksom på. Mange danskere foretrækker at flytte til England på grund af sproget. Da de fleste danskere taler godt engelsk er det lettere at tilpasse sig landet. Det betyder også at det er lettere for mange danskere at blive integreret på arbejdsmarkedet i England, i forhold til at blive integreret på arbejdsmarkedet i andre europæiske lande.

Vil du læse nærmere om at flytte til England, kan du benytte udenrigsministeriets hjemmeside - http://storbritannien.um.dk/da/

Få tilbud på at flytte til England

Ønsker du at modtage tilbud på at flytte til England, skal du blot udfylde kontaktformularen her på siden. Det tager kun få minutter og er både 100 % gratis og uforpligtende. Ved at udfylde kontaktformularen vil du modtage flere tilbud på at flytte til England, og det vil skaffe dig et godt overblik over priserne på markedet, og give dig det bedste udgangspunkt for at vælge det rigtige flyttefirma.