Kundeservice

+45 3841 0344
Mandag-torsdag kl. 9.00-18.00
Fredag kl. 9.00-15.00
  • Gratis og uforpligtendeDet er 100% gratis og uforpligtende at bestille tilbud
  • Professionel dansk serviceVi matcher dig professionelt med relevante flyttefirmaer
  • Kun godkendte flyttefirmaerVi stiller høje kvalitetskrav til de flyttefirmaer vi samarbejder med
Så nemt er det...
1

Bestil tilbud

Benyt formularen til at beskrive din flytning.
2

Match

Vi matcher din beskrivelse med relevante flyttefirmaer.
3

Modtag tilbud

Du modtager tilbud fra op til seks forskellige flyttefirmaer - og kan vælge det bedste.

Info om udlandsflytning

En udlandsflytning kan ske af mange forskellige årsager. Det kan være både af personlige eller professionelle årsager, at man vælger at foretage en udlandsflytning. Når du har besluttet at en udlandsflytning er det rigtige for dig, er der en del praktiske udfordringer. Bl.a. hvordan selve flytningen af dit indbo skal ske, i forbindelse med en udlandsflytning. Ved udlandsflytning er der nogle flere regler, i forhold til når man flytter nationalt. Derfor er det ved udlandsflytning en fordel at hyre et international flyttefirma. Internationale flyttefirmaer har specialiseret sig i udlandsflytning, og er erfarne i at håndtere de specielle regler der er med bl.a. forsikring og told.

Det kan dog virke en smule uoverskueligt, at finde det rigtige flyttefirma til at hjælpe med udlandsflytningen. Der er en masse forskellige flyttefirmaer, og de kan have forskellige priser og strukturer. Det kan derfor være svært at gennemskue hvilket flyttefirma, som er det bedste til at hjælpe med netop din udlandsflytning. Derfor har Internationalflytning.dk specialiseret sig i at hjælpe med udlandsflytning. Internationalflytning.dk samler tilbud fra international flyttefirmaer, og sammenligner dem for, at finde frem til det bedste internationale flyttefirma til netop dine behov. På den måde er du sikker på, at få det bedste flyttetilbud, i forbindelse med din udlandsflytning, samtidig sparer du en masse tid, ved ikke at skulle lave din egen research.

Hvorfor udlandsflytning?

Som sagt kan der være mange grunde til at foretage en udlandsflytning. I de senere år har mange foretaget en udlandsflytning, i forbindelse med deres karriere. Hvert år beslutter ca. 3.000 danskere sig for at foretage en udlandsflytning, for at forfølge en karriere i udlandet. Så udlandsflytning, er langt fra et sjældent fænomen blandt danskerne. I takt med den stigende globalisering er udlandsflytning, især inden for EU blevet meget lettere. Reglerne i EU omhandlende fri bevægelighed af bl.a. arbejdskraft, har gjort det meget relevant for mange EU-borgere at foretage en udlandsflytning.

Hyr et international flyttefirma til udlandsflytning!

I forbindelse med udlandsflytning, er det en stor fordel at hyre et internationalt flyttefirma. At foretage en udlandsflytning, er ikke som at flytte inden for landet grænser. Der er en masse regler i forbindelse med en udlandsflytning, som kan være svære at få et overblik over. Det kan dreje sig om forsikringer, toldafgift eller vejafgift. Der kan også være forskellige regler og love afhængig om du skal flytte til de nordiske lande, EU lande eller helt uden for Europa. Hvis du hyrer et internationalt flyttefirma til at håndtere din udlandsflytning, vil de tage sig af alle disse ting. Derudover er der også det praktiske ved flytningen. En udlandsflytning vil i de fleste tilfælde betyde, at du skal flytte rigtig langt. Så ved at hyre et international flyttefirma, slipper du både for at håndtere det store administrative arbejde, samt det hårde fysiske arbejde, ved selve flytningen.

Hvordan foregår en udlandsflytning?

En udlandsflytning er som sagt, en flytning på tværs af landegrænser. Udlandsflytningen sker som regel på den måde, at det internationale flyttefirma står for hele logistikken. Efter du har leveret præcise informationer om din udlandsflytning til det international flyttefirma, kan de planlægge hele forløbet præcist efter dine behov. Som ved en national flytning indebærer det, selve nedpakningen af dit indbo på din gamle adresse, transport af dit indbo til din nye adresse i udlandet, og udpakningen af dit indbo på den nye adresse. Ved en udlandsflytning vil det internationale flyttefirma også håndtere det administrative arbejde. Det omhandler bl.a. at udfylde de rigtige formularer, have den rette forsikring, evt. toldafgifter og hvad de lokale regler ellers kunne foreskrive. Så i forbindelse med din udlandsflytning slippe du for at stresse over selve flytningen, og skal kun koncentrere dig om din egen transport.

Pris på udlandsflytning?

På forhånd kan der ikke gives en pris på en udlandsflytning, da det afhænger om nogle forskellige faktorer. Ligesom ved en national flytning er prisen afhængig af, hvor meget du skal have flyttet, hvor lang tid det tager at flytte og hvor langt det skal. Der er dog flere faktorer ved en udlandsflytning. Når du skal lave en udlandsflytning er der mere administrativt arbejde. Afhængigt af hvilket land du skal flytte til, gælder forskellige love. Så hvis der f.eks. er en toldafgift i det nye land, vil også skulle regnes med i prisen. I forbindelse med din udlandsflytning vil de internationale flyttefirmaer, dog medregne dette i deres tilbud, hvis du ønsker det.

Bestil et tilbud på udlandsflytning!

For at bestille et tilbud på din udlandsflytning, skal du udfylde kontaktformularen. Kontaktformularen er fundet øverst i højre side. Efter du har bestilt et tilbud på udlandsflytning hos Internationalflytning.dk, vil din forespørgsel blive behandlet, og derefter videresendt til vores mange samarbejdspartnere. Vores netværk af internationale flyttefirmaer vil herefter konkurrere, for at give dig det bedste tilbud på din udlandsflytning.

Udlandsflytning med Internationalflytning.dk

Internationalflytning.dk er et dansk firma, som forsøger at hjælpe danskerne med deres udlandsflytninger. At bestille et tilbud hos Internationalflytning.dk på en udlandsflytning er både 100 % gratis og uforpligtende, og derfor ikke bindende på nogen måde. Hvis du bestiller din udlandsflytning gennem Internationalflytning.dk, er du sikret et konkurrencedygtigt tilbud, da vores samarbejdspartnere er i skarp konkurrence med hinanden, for at give dig det bedste tilbud.

Har du spørgsmål til vores service, eller brug for assistance af nogen form, er du meget velkommen til at ringe til vores kundeservice på telefonnummeret fundet øverst på siden.

Internationalflytning.dk kan hjælpe dig med din udlandsflytning i mange lande

Internationalflytning.dk kan hjælpe dig med din udlandsflytning i følgende lande: Sverige, Norge, Tyskland, England, Danmark, Frankrig, Spanien, Island, Italien, Schweiz, Polen, Belgien, Holland, Irland, Portugal, Finland, Rusland, Færøerne, Østrig, Grækenland, Albanien, Andorra, Belgien, Bosnien-Hercegovina, Bulgarien, Cypern, Estland, Hviderusland, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Makedonien, Malta, Moldova, Monaco, Montenegro, Rumænien, San Marino, Serbien, Slovakiet, Slovenien, Nordirland, Tjekkiet, Tyrkiet, Ukraine og Ungarn.

Du kan læse nærmere om udlandsflytning til de specifikke lande i undermenuerne, eller ved at klikke på de relaterede links fundet herunder.