Kundeservice

+45 3841 0344
Mandag-torsdag kl. 9.00-18.00
Fredag kl. 9.00-15.00

Gratis dansk tilbudsservice

Internationalflytning.dk er en dansk service, som har til formål at formidle uforpligtende tilbud fra flyttefirmaer til vores brugere af hjemmesiden.

Bestiller du et tilbud på en international flytning, matcher vi din forespørgesel med flere forskellige flyttefirmaer, som kan håndtere flytningen til og fra de lande du har angivet. Hvert flyttefirma kontakter dig herefter med deres tilbud og du kan frit vælge hvilket flyttefirma du vil benytte dig af. Vi gør opmærksom på at du ikke er tvunget til at acceptere nogen af tilbuddene, det er fuldstændigt uforpligtende og gratis at benytte vores service og modtage tilbud.

Vi stille krav til hvilke flyttefirmaer vi samarbejder med, bl.a. skal flyttefirmaer enten være medlem af DMF eller kunne fremvise gyldig forsikring samt vognmandstilladelse.

Mulig samarbejdspartner?

Kan dit flyttefirma håndere flytninger til udlandet, give et godt tilbud til potentielle kunder og leve op til vores kvalitetskrav? I så fald har I muligheden for at blive samarbejdspartnere med internationalflytning.dk. Læs mere om at blive samarbejdspartner.

En del af AWM Network

<p<Internationalflytning.dk ejes af virksomhed AWM Network.dk, som har specialiseret dig i sammenligningstjenester. AWM Network driver flere forskellige tjenester i flere forskellige brancher og lande. Ydermere er AWM Network et søsterselskab til det danske Google Partner-bureau AW Media.dk.