Kundeservice

+45 3841 0344
Mandag-torsdag kl. 9.00-18.00
Fredag kl. 9.00-15.00
  • Gratis og uforpligtendeDet er 100% gratis og uforpligtende at bestille tilbud
  • Professionel dansk serviceVi matcher dig professionelt med relevante flyttefirmaer
  • Kun godkendte flyttefirmaerVi stiller høje kvalitetskrav til de flyttefirmaer vi samarbejder med
Så nemt er det...
1

Bestil tilbud

Benyt formularen til at beskrive din flytning.
2

Match

Vi matcher din beskrivelse med relevante flyttefirmaer.
3

Modtag tilbud

Du modtager tilbud fra op til seks forskellige flyttefirmaer - og kan vælge det bedste.

Info om flyttefirmaer til udlandet

Når man pludselig står overfor at skulle have foretaget en udlandsflytning, er det de færreste som har lyst til at stå for alle de logistiske og administrative problemer som følger med. Derfor er det fristende at hyre et flyttefirma til udlandet til at tage sige af hele flytningen. Det kan dog være utroligt svært at finde det rigtige flyttefirma til udlandet. Der er nemlig utrolig mange forskellige firmaer som man kan benytte når man skal flytte til udlandet. Hos Internationalflytning.dk er vi specialister i at sammenligne flyttefirmaer og finde det tilbud som passer til netop dit behov for en udlandsflytning.

Brug et flyttefirma til udlandet!

Rigtig mange danskere oplever at verden konstant bliver mindre og mindre, og mange har da også tænkt på at prøve en udlandsflytning. Der er dog mange som er afskrækket fra at flytte til udlandet pga. alt det logistiske og administrative bøvl man mener der følger med. Med et flyttefirma til udlandet kan man overlade alt arbejdet til andre og koncentrere sig mere om hverdagen. På den måde kan man slippe for en lang række panderynker og istedet bruge tiden til at glæde sig til at bo i et nyt land. Der er derfor ingen grund til fx at takke nej til et job i udlandet fordi man frygter bøvlet med en udlandsflytning.

Hvad koster det at benytte et flyttefirma til udlandet?

Før i tiden var der et generelt konsensus om at det var utrolig dyrt at benytte et flyttefirma til udlandet. Man plejede at mene at man hurtigt kunne bruge en større formue på bare at hyre et flyttefirma til Norge. Men den tid er forbi. Nu til dags koster det ikke en formue at benytte et flytte firma til udlandet. Prisen varierer dog efter en lang række faktorer og det kan derfor være svært at sige direkte hvad det koster at bruge et flyttefirma til udlandet i forbindelse med en udlandsflytning. Prisen afhænger primært af to faktorer - hvor man skal flytte hen og hvor meget der skal flyttes. Flytte destinationen har stor betydning for prisen på at benytte et flyttefirma til udlandet, men man kan ikke blindt regne med at prisen stiger proportionelt med distancen. Til et land som USA vil der som regel være en del mere papirarbejde der skal udfyldes, end hvis man skal flytte til England. Dog vil man kunne regne med at en flytning til Sverige eller Tyskland er billigere end en udlandsflytning til Spanien. At flytte med et flyttefirma til Sverige vil også som regel være i den billigere ende end at flytte til USA. Kvantiteten af flyttegodset har som sagt også en stor indflydelse på prisen. Hvis der blot skal flyttes enkelte møbler vil prisen for at benytte et flyttefirma til udlandet naturligvis være markant lavere end hvis det drejer sig om alle en families ejendele der skal flyttes til udlandet. Prisen for at benytte et flyttefirma til udlandet er derfor svær at oplyse præcist. For at få et tilbud bør man derfor udfylde kontaktformularen og derefter blive kontaktet af flere forskellige flyttefirmaer med et tilbud.

Hvad kan et flytte firma til udlandet hjælpe mig med?

Når du skal flytte til et andet land er der en del mere at tænke på end hvis du blot skal flytte fra en dansk by til en anden. Et flyttefirma til udlandet hjælper dig med alle de logistiske såvel som administrative opgaver som følger med når man skal flytte til udlandet. Som regel vil der være langt flere administrative procedurer som man skal klare og flere logistiske aspekter at tage hensyn til. Et flyttefirma udland sørger for at alt papirarbejdet er ordnet og at toldreglerne er overholdt. På den måde sørger et flyttefirma til udlandet også for at give dig en del færre panderynker, da du ikke skal tænke på om der er bestilt en container til udlandsflytningen, om der er plads på færgen eller hvor lang tid flyttegodset evt. skal oplagres hos det lokale toldvæsen.

Kan et flyttefirma til udlandet også flytte fra udlandet til Danmark?

Ligesom at danskere foretager en udlandsflytning, hænder det også tit at der er folk som skal flytte fra udlandet til Danmark. Langt de fleste flyttefirmaer kan også hjælpe med hele processen når der skal flyttes fra udlandet til Danmark. Processen er som sådan, set fra et flyttefirmas synsvinkel, den samme som når de skal forestå en udlandsflytning. Hvis man fx skal flytte fra Sverige eller Norge til Danmark, vil det derfor som regel koste stort set det samme som at benytte et flyttefirma til Sverige eller Norge, og flyttefirmaet vil som regel kunne stå for helt de samme aspekter af flytteprocessen som når der skal foretages en udlandsflytning.

Internationalflytning

Internationalflytnings kontaktservice er naturligvis gratis og der medfølger ingen købsforpligtelser. Når man udfylder kontaktformularen vil man efterfølgende blive kontaktet af flere forskellige flyttefirmaer med et tilbud på en flytning til udlandet som netop passer til netop det helt specifikke flytte behov.