Kundeservice

+45 3841 0344
Mandag-torsdag kl. 9.00-18.00
Fredag kl. 9.00-15.00
  • Gratis og uforpligtendeDet er 100% gratis og uforpligtende at bestille tilbud
  • Professionel dansk serviceVi matcher dig professionelt med relevante flyttefirmaer
  • Kun godkendte flyttefirmaerVi stiller høje kvalitetskrav til de flyttefirmaer vi samarbejder med
Så nemt er det...
1

Bestil tilbud

Benyt formularen til at beskrive din flytning.
2

Match

Vi matcher din beskrivelse med relevante flyttefirmaer.
3

Modtag tilbud

Du modtager tilbud fra op til seks forskellige flyttefirmaer - og kan vælge det bedste.

Info om at flytte til udlandet

Skal du flytte til udlandet, men har svært ved at overskue hele processen? Der er en masse overvejelser, du skal gøre i forbindelse med, at flytte til udlandet. Inden du skal flytte til udlandet skal du f.eks. overveje dine jobmuligheder, din boligsituation og de love og regler det pågældende land har. Der er altså meget at overskue, inden du skal flytte til udlandet. Hos Internationalflytning.dk kan vi hjælpe dig med det praktiske, i forbindelse med at flytte til udlandet. Vi kan hjælpe med at flytte dit indbo, til din nye adresse i udlandet. Det kan være svært at finde et flyttefirma, som kan hjælpe dig med at flytte til udlandet. Internationalflytning.dk samler tilbud fra flere flyttefirmaer, som alle kan leve op til netop de kriterier du måtte have. Så hvad enten om du skal have flyttet en enkelt sofa eller hele dit indbo, kan Internationalflytning.dk hjælpe dig med at flytte til udlandet.

Flere vælger at flytte til udlandet

Verdenen bliver i højere og højere grad mere globaliseret for hver dag der går. Især i de vestlige lande er globaliseringen meget omfattende. Derfor er det i højere grad, blevet mere relevant for mange danskere at flytte til udlandet. Flere danskere bliver tilbudt job uden for landets grænser, og vælger derfor at flytte til udlandet. Der er dog stadig en del komplikationer ved at flytte til udlandet, i forhold til, at flytte indenlandsk. Mange flyttefirmaer flytter ikke til udlandet, derfor er det vigtigt, at kontakte det rigtige flyttefirma. Ved at bruge Internationalflytning.dk er du sikker på kun, at modtage tilbud fra kvalificerede flyttefirmaer, som kan hjælpe dig med at flytte til udlandet. På den måde får du let styr på det praktiske, i forbindelse med at flytte til udlandet.

Hvorfor hyre et flyttefirma til at hjælpe med at flytte til udlandet?

Når du skal flytte til udlandet, er der mange flere ting at tænke på, i forhold til når du flytter indenlandsk. Der er alle de praktiske ting ved at flytte til udlandet. Ligesom når du flytter inden for landets grænser, skal du selv stå for at pakke dine ting ned, flytte det hele ned i flyttebilen, og selv køre det til den nye adresse. Når du skal flytte til udlandet er proceduren den samme, men der vil som regel være meget længere til den nye adresse. Det betyder en væsentlig længere køretur både frem og tilbage. Udover de meget håndgribelige elementer, kan der også være en del papirarbejde, og nogle administrative opgaver der skal løses, inden du kan flytte til udlandet. Hvis du f.eks. skal flytte til England eller USA, er der en del regler i forhold til told, som kan være svære at finde ud af. Det kan bl.a. betyde, at du er nødt til at opbevare dit indbo i et toldhus. Så ved at hyre et flyttefirma til, at hjælpe med at flytte til udlandet, kan du slippe for en masse frustrerede problemstillinger.

Hvad koster det at flytte til udlandet?

Mange danskere har ikke den store ide om, hvad det koster at flytte til udlandet. Det er dog som regel billigere at flytte til udlandet, end hvad den generelle forestilling er. At flytte til udlandet er dyrere end at flytte indenfor landets grænser, men er bestemt stadig overskueligt prismæssigt. Prisen på at flytte til udlandet varierer dog meget, i forhold til nogle forskellige faktorer. Når du skal flytte til udlandet, er der f.eks. stor forskel på om du skal flytte til Sverige, eller til et land udenfor Europa som f.eks. USA. Så distancen når du skal flytte til udlandet er en vigtig faktor. Der kan også være forskellige faktorer som f.eks. love til toldlister og forsikringer, som gør sig gældende i forskellige lande. Det næste store punkt er mængden af møbler, som skal flyttes til udlandet. Der er f.eks. stor forskel på om det er indboet til en en-persons lejlighed, eller det er indboet hos en hel familie, som skal flyttes til udlandet. Så kvantiteten af vare der skal flyttes til udlandet, har også stor betydning. Tidshorisonten for flytningen til udlandet, kan også have betydning for flyttefirmaet. Generelt er det billigere, hvis man ved at man skal flytte til udlandet i god tid.

Hvad hvis jeg skal flytte fra udlandet til Danmark?

Fra flyttefirmaets synspunkt, er der ikke den store forskel på at flytte til udlandet, eller flytte fra udlandet. Når du skal flytte til udlandet, er det fra flyttefirmaets side mange af de samme procedure de skal igennem, som hvis du skal flytte fra udlandet til Danmark. Så hvis du skal flytte hjem til Danmark fra f.eks. Tyskland, Sverige, Norge, England, Frankrig, Spanien eller andre lande, er det de samme flyttefirmaer som har ekspertisen.

Internationalflytning.dk

Internationalflytning.dk er en dansk service, som sætter dig i kontakt med flere forskellige relevante flyttefirmaer. Det er 100 % gratis og uforpligtende at bestille tilbud hos Internationalflytning.dk. Du skal blot udfylde kontaktformularen her på siden, og Internationalflytning.dk vil videredistribuere dine vilkår til flere forskellige flyttefirmaer, som konkurrerer om at give det bedste tilbud på din opgave. Du vil modtage flere tilbud på din flytteopgave, men er ikke forpligtet til at tage imod nogle af tilbuddene. Du har nu bedre mulighed for at sammenligne de enkelte tilbud, samt du har sparet en masse tid ved ikke, at lave din egen research på flyttetilbud.