Kundeservice

+45 3841 0344
Mandag-torsdag kl. 9.00-18.00
Fredag kl. 9.00-15.00
  • Gratis og uforpligtendeDet er 100% gratis og uforpligtende at bestille tilbud
  • Professionel dansk serviceVi matcher dig professionelt med relevante flyttefirmaer
  • Kun godkendte flyttefirmaerVi stiller høje kvalitetskrav til de flyttefirmaer vi samarbejder med
Så nemt er det...
1

Bestil tilbud

Benyt formularen til at beskrive din flytning.
2

Match

Vi matcher din beskrivelse med relevante flyttefirmaer.
3

Modtag tilbud

Du modtager tilbud fra op til seks forskellige flyttefirmaer - og kan vælge det bedste.

Info om flytning til udlandet

Hvis du står overfor at skulle flytte til udlandet, men ikke vil stå for alle de logistiske problemer som der som regel medfølger ved en flytning til udlandet, så kan man med fordel finde et flyttefirma som specialiserer sig i at flytte til udlandet. Men markedet for flyttefirmaer kan hurtigt virke uoverskueligt og det kan være svært at finde den rigtige hjælp til netop ens helt konkrete behov for flytning til udlandet. Internationalflytning.dk specialiserer sig i at sammenligne tilbud fra flyttefirmaer som specialiserer sig i både flytning til udlandet og flytning fra udlandet, og kan derfor finde netop det flyttefirma som bedst kan hjælpe dig med din flytning.

Flyt til udlandet

I de seneste årtier er verden blevet betydeligt mindre, og mange folk prøver da også en flytning til udland. Rigtig mange danskere har prøvet at få tilbudt et job i udlandet, men har evt. takket nej pga. de troede det var alt for besværligt og dyrt. Men idag findes der rigtig mange flyttefirmaer som specialiserer sig i flytning udlandet. Derfor er der idag langt flere muligheder for at få foretaget en flytning udland end for fx 20 år siden. Verden er så at sige blevet en hel del mindre i forhold til flytning til udlandet end den tidligere var. Man bør derfor ikke blive afskrækket fra at flytte til udlandet pga. bøvl med selve flytningen.

Hvorfor bør jeg hyre et firma til at hjælpe med min flytning til udlandet.

Når du står overfor at skulle flytte til udlandet er der utroligt mange ting man skal tænke på. Det er en langt mere besværlig affære end hvis man blot skal flytte indenfor Danmarks grænser. Udover at man rent praktisk skal stå for at pakke tingene ned, slæbe kasserne ud i bilen eller containeren og køre til sit nye hjem - og så gøre det hele omvendt igen - så kan der også være en del papirarbejde og andre administrative opgaver der skal løses i forbindelse med en flytning til udland. Ved at hyre et flyttefirma, slipper man stort set for alle de logistiske og administrative opgaver som man normalt skal stå for når man skal flytte i Danmark. Hvis du fx skal have foretaget en flytning til USA eller England, vil der være en hel del toldregler som skal overholdes, og godset skal evt. opbevares i længere tid i et toldhus. Ved at hyre et firma til at hjælpe med en flytning til udlandet slipper man for unødvendige panderynker.

Hvad koster en flytning til udlandet?

Rigtig mange danskere har en ide om at hvis man skal flytte til udlandet kan det være en rigtig dyr affære - også hvis man skal have foretaget en flytning fra udlandet til Danmark. Selvom en flytning til udlandet ikke . bliver man bestemt ikke ruineret af at flytte til udlandet. Prisen på en flytning til udlandet varierer efter en række faktorer. Først og fremmest varierer prisen på flytning udland efter hvillket land man skal flytte til i udlandet. Som hovedregel vil det være en del dyrere at flytte til fx USA end et land i Europa. Men der er samtidig stor forskel på om man skal flytte til Norge, Tyskland eller Sverige, i forhold til at flytte til England eller Spanien. En flytning til udlandet til fx Sverige og Norge vil typisk være billigere end en flytning til Spanien. Det afhænger dog ikke blot af distancen, så man kan ikke bare forvente at prisen stiger i takt med distancen der skal flyttes. En anden faktor er selvfølgelig hvor meget der skal flyttes. Hvis man kun skal flytte møbler fra en lille lejlighed er det naturligvis billigere end hvis en hel familie skal flytte til udlandet med alt hvad de ejer. Kvantiteten af flytningen er altså en stor faktor for den endelig pris. Hvis du ønsker et præcist tilbud på flytning til udlandet så udfyld kontaktformularen, så vil Internationaflytning.dk finde flere matches til netop dit behov for flytning til udlandet.

Hvad hvis jeg skal have foretaget en flytning fra udlandet til Danmark?

En flytning fra udlandet til Danmark er, set fra et flyttefirmas side, ikke meget anderledes end en flytning fra Danmark til udlandet. Hvis du skal flytte fra udlandet, fx fra Norge eller Sverige, til Danmark er det nemlig stort set de samme procedurer som er gældende, som hvis man skal flytte fra Danmark til Sverige eller Norge. Det samme gør sig faktisk gældende for at flytte til udlandet til fx Tyskland, USA, Spanien og England. En flytning fra udlandet til Danmark kan derfor også betragtes som en flytning til udlandet.

Internationalflytning.dk

Internationalflytning.dk´s service er selvfølgelig 100% gratis og der medfølger naturligvis ingen købsforpligtelser. Når du udfylder kontaktformularen vil du efterfølgende blive kontaktet med et tilbud der passer til netop dit behov for flytning til udlandet af flere forskellige flyttefirmaer. Vores rutinerede team står klar til at give yderligere råd hvis der skulle være brug for det.