Kundeservice

+45 3841 0344
Mandag-torsdag kl. 8.30-18.00
Fredag kl. 8.30-15.00

Sådan kan du indrette dit nye hjem i udlandet

15. april 2021

Content DKDet er noget helt specielt at flytte til udlandet, og det er sikkert ikke noget, du kommer til at prøve særligt mange gange i dit liv. Derfor er det vigtigt, at du sørger for at nyde hvert øjeblik og altid få det bedste ud af situationen. Det er for eksempel en god idé at gøre dig nogle tanker om, hvordan du gerne vil indrette dit nye hjem. Boligerne i udlandet ligner nemlig ikke nødvendigvis boligerne i Danmark, og derfor står du sandsynligvis med nogle ret unikke designmuligheder.

En blanding af gammelt og nyt

Det kan være rigtig rart at have nogle ting med dig fra dit hjemland, når du flytter. Derfor skal du ikke tøve med at medbringe nogle af de møbler og boligartikler, som betyder noget særligt for dig. Men det er også vigtigt, at du tillader dig selv at få nogle nye oplevelser - og det gælder også for din bolig. Det kan være superhyggeligt at gå på opdagelse i lokale boligmarkeder eller interiørbutikker og købe noget til din bolig, som er svært at finde i Danmark. På den måde bliver din bolig en god blanding af møbler, der både er gamle og nye.

Skru op for hyggen

Rigtig mange danskere er vilde med hygge, så hvis du gerne vil sørge for, at et bliver nemt at falde til i dit nye hjem, kan du med fordel skrue lidt op for hyggen. Du kan for eksempel anskaffe dig nogle nye tæpper og puder og indkøbe en masse stearinlys. Typisk er det også rigtig rart at have noget hængende på væggen, og derfor kan du med fordel dekorere med forskellige malerier og fotografier. Måske kan du endda stå for at lave nogle af billederne selv. Med et par pensler og noget godt akrylmaling kan du skabe dine egne kunstværker, som garanteret vil pynte i dit hjem.