Kundeservice

+45 3841 0344
Mandag-torsdag kl. 8.30-18.00
Fredag kl. 8.30-15.00

Sådan finder du dit flyttefirma til din udlandsflytning

Få en guide til hvordan du finder et flyttefirma til din udlandsflytning

16. september 2014

Dette er en guide til hvordan du nemmest finder et aktuelt flyttefirma til din udlandsflytning og hvordan du finder flyttefirmaet som opfylder dine behov bedst. 

 

 Guide Til At Finde Et Flyttefirma Ny

 

Inden du begynder din søgen på et flyttefirma

Foruden at vide hvilket land du skal flytte til er der også andre ting der skal tages stilling til inden du begynder din søgning på et flyttefirma til din udlandsflytning.

Først skal du finde ud af hvor meget du skal have flyttet, er det et helt eller dele af et hjem. Dette er der flere flyttefirmaer der efterspørger, når de skal komme med et flyttetilbud. Udover dette skal du også tage stilling til om du skal have hjælp til at få pakket dine ting ned, samt låne flyttekasser til dette eller om det er noget du selv kan klare.  

Et andet område som er væsentligt at tage stilling til er om du har brug for at få opbevaret nogle af dine møbler, mens du er væk. Der er flere flyttefirmaer, som tilbyder at opbevare møbler og er derfor noget som vil være oplagt at få gjort i forbindelse med din flytning.

 

Undersøg hvilke muligheder du har inden du vælger dit flyttefirma

Når du har fundet ud af hvilke områder du skal have dækket i forbindelse med din flytning, kan du gå i gang med at finde aktuelle flyttefirmaer, som kan dække dit behov.  

En måde at finde flyttefirmaer på er ved bl.a. at bruge internettet, hvor stort set alle flyttefirmaer har en hjemmeside. Her tilbyder de at give et tilbud på en flytning som vil være aktuel for dig. Når du bruger internettet vil det være oplagt at søge på det land du skal flytte til og se hvilke flyttefirmaer der udbyder flytning til netop dit land.

Når man søger om tilbud på en flytning, skal du huske at skrive hvilke områder du skal have dækket i forbindelse med din flytning, disse kan fx være hjælp til nedpakning. Dette gør det nemmere for flyttefirmaerne at beregne en mere præcis pris, samt det er nemmere for dig at se hvad du får for pengene. Det anbefales her at man indhenter tilbud for mindst 4 flyttefirmaer, så man hurtigere kan skabe et overblik over hvilke muligheder der er på markedet

 

Sådan vælger du det rigtige flyttefirma

Når du har indhentet alle de tilbud du ønsker, enten via internettet eller på anden vis har taget kontakt til flyttefirmaerne, har du bygget en base, hvorfra du kvalificeret kan tage din beslutning. Det første du skal gøre er at skabe et overblik over de forskellige tilbud du har fået. Her kan du lave en liste over hvad de forskellige flyttefirmaer tilbyder, samt hvilke der opfylder dine behov og hvilke som evt. har nogle mangler.

Når du har fået skabt dig et overblik over flyttefirmaerne kan du endelig tage en beslutning. Her skal du selvfølgelig se på hvilke flyttefirmaer der kan opfylde dine behov, men samtidig også til hvilken pris. Hvis du ikke ønsker at bruge alt for mange penge på din flytning, er der muligvis nogle områder du kan skære ned på. Det kan fx være at du vælger selv at nedpakke dine ting eller at du kan låne flyttekasser fra et andet sted. Transporttiden på din flytning kan også variere fra firma til firma og du vil muligvis også kunne spare nogle penge ved at tage flyttefirmaet med længere transporttid. Ønsker du at din flytning skal ske hurtig, uden selv at bruge meget tid på den, skal du gå efter disse kriterier når du tager din beslutning.

Denne process giver dig et overblik over hvilke områder du selv skal tage stilling til, samt hvilke behov du har brug for at din flyttefirma kan dække. På denne måde kan du lave et kvalificeret valg og stadig få det til en pris, hvor du føler du vil få værdi for pengene

Hvis du synes denne metode er god, men har svært ved at finde tid til det, kan du her på siden få op til 6 gratis og uforpligtende tilbud på aktuelle flytninger. Det eneste du skal gøre er at udfylde kontaktformularen i højre siden og der vil blive sendt tilbud afsted til dig.