Kundeservice

+45 3841 0344
Mandag-torsdag kl. 8.30-18.00
Fredag kl. 8.30-15.00

Huskelisten til din flytning til udlandet

Find ud af hvad du skal huske i forbindelse med din flytning til udlandet

23. september 2014

Når man skal flytte har man ofte meget at se til og der er meget som skal ordnes. I denne forbindelse kan man hurtig komme til at overse nogle vigtige ting og det er derfor en god idé at lave en huskeliste. Vi har her på international flytning lavet en huskeliste som du kan bruge som inspiration og som en hjælp til din flytning.

 

Tavle .Huskelisten Til Din Flytning Til Udlandet

Vi har i vores huskeliste nævnt  de 15 ting som vi ser, som nogle af de vigtigste og mest væsentligste i forbindelse med en flytning fra Danmark til udlandet. Rækkefølgen på huskelisten er lavet ud fra hvad det første du skal tænke på når du står foran en flytning. Når man flytter til udlandet er der flere ting man skal huske og der er nogle ting som skal planlægges i god tid, så det er klaret til din flyttedag. 

Dette er ofte den længste process i forbindelse med en flytning til udlandet.

  • Søge  visum. Det kan hurtig blive en længere process da din ansøgning ofte skal igennem flere led for at blive godkendt. Udover at udfylde et ansøgningsskema er der også flere ambassader som kræver et personligt interview. Det er ikke sikkert at du får godkendt dit visum første gang du søger og det er derfor vigtig at du er ude i god tid med din ansøgning. 
  • Bestil flyttefirma i god tid. Et område som også er en lang process er selv flytningen - det at få flyttet dit flyttegods til dit nye hjem. Alt efter hvor hen du skal flytte, skal du regne med at selve transporteringen af dit flyttegods kan tage nogle uger. Det er derfor vigtigt at du får planlagt det i god tid, så du er sikker på at dine ting er nået frem, når du er klar til at flytte ind. 

Dette er ofte det sidste der skal gøres i forbindelse med en flytning.

Det offentlige skal vide at du flytter og du har derfor pligt til at oplyse dem om at du flytter ud af landet, samt melde din nye adresse. Dette er noget som gøres online og vil være noget du gør i ugerne op til din endelige flytning.

På huskelisten kan du se hvilke ting der skal ordnes. Hvis du har brug for en mere detaljeret liste kan du læse mere her: 10 ting du skal huske når du flytter til udlandet.