Kundeservice

+45 3841 0344
Mandag-torsdag kl. 8.30-18.00
Fredag kl. 8.30-15.00

Få den billigste flyttepris - udlandsflytning

Find det flyttefirma som opfylder dine behov til den billigste pris

01. september 2014
Få den billigste flyttepris - udlandsflytning

Hvilke ydelser kræver du af dit flyttefirma?  

Når man skal flytte til udlandet er der mange ting at tænke på og mange ting man skal have ordnet og få styr på. Et af disse områder er at finde et flyttefirma som kan hjælpe med at flytte og transportere ens ejendele til det pågældende land.

Men hvordan finder man det flyttefirma som kan opfylde netop ens behov og stadig få det til en rimelig pris. Det første man skal gøre op med sig selv, er at finde ud af hvilke ydelser man har brug for og hvor meget man kan klare selv.

Har man fx selv flyttekasser eller vil man gerne have det med, skal flyttefirmaet hjælpe med at pakke dine ting ned eller ordner man det selv. Der er også flere flyttefirmaer som tilbyder at gøre rent i hjemmet efterfølgende, så du kan sikre dig at du efterlader hjemmet/kontoret som forventes.

Opbevaring

Når man flytter til udlandet kan det ofte være indenfor en bestemt tidsperiode på fx et par år. Her er det muligvis ikke muligt at få transporteret eller have plads til alle sine ting og man kan dermed have brug for et sted at opbevare sine ting sikkert, mens man er væk.

Disse ting kan være mange eller få og variere alt fra hobby udstyr, møbler til en vaskemaskine. Her vil et flyttefirma også kunne hjælpe, da der er flere som udover at flytte også tilbyder at stå for opbevaring af dine ting.

Fordelen ved at vælge et flyttefirma til at opbevare ens ejendele er at de kan pakke og køre dine møbler direkte derud i forbindelse med flytningen. Udover dette har de erfaring indenfor opbevaring og har de rette lokaler til det med sikkerhedsudstyr, så du sikkert og trygt kan efterlade dine ting.  

Fordelen ved et internationalt flyttefirma

Når man skal vælge flyttefirma er det ud over de ovennævnte ting også vigtigt at vælge et firma som har erfaring med international flytning.

De ved hvordan man bedst muligt og mest effektivt vil transportere dine ejendele, samt hvor lang tid det tager før tingene er fremme i det pågældende land.

Udover dette har det også den fordel at de har styr på hvilke regler der gælder og som man skal være opmærksom på når man flytter udenfor landets grænser. Dette kan være told og vejafgifter, samt særlige regler hvis man fx skal flytte oversøisk. Her slipper man for selv at skulle holde styr på hvilke regler der gælder i hvilke lande, samt hvilke forsikringer der er nødvendige.

 

Find det billigste flyttefirma

En udlandsflytning kan hurtig blive dyr og det er derfor vigtig man bruger tid på at finde frem til hvad man har brug for og hvilke ydelser man har brug for, et flyttefirma skal hjælpe med.

Når dette er på plads skal man finde frem til et flyttefirma som kan opfylde ens behov og hvor man får mest værdi for pengene. En måde at gøre dette er ved at undersøge markedet og hente tilbud fra flere flyttefirmaer på en gang, dette kan være med til at give dig et overblik over hvad de forskellige firmaer kan tilbyde og til hvilken pris.

Dette kan hurtig blive en lang process, men noget som vil gøre at du i sidste ende vil kunne spare penge og at du har et godt grundlag for at vælge det flyttefirma, som opfylder dine behov bedst.

Hvis du synes dette lyder som en god idé, men at det kniber med at finde tiden til det, kan vi give dig en hånd her på siden. Ved at udfylde kontaktformularen ude i siden, vil du modtage op til fire tilbud på en flytning, som opfylder dine kriterier. Dette tilbud er gratis og 100% uforpligtende, og du er dermed ikke forpligtet til at sige ja, hvis du ikke finder et som passer dig.