Kundeservice

+45 3841 0344
Mandag-torsdag kl. 8.30-18.00
Fredag kl. 8.30-15.00
 • Huskelisten til din flytning til udlandet

  23. september 2014
  Står du og skal flytte til udlandet og er du i tvivl om hvad du skal huske at få med, så læs med her. Vi har lavet en huskeliste over hvilke ting du skal huske i forbindelse med din flytning.
  Læs mere
 • Skal du arbejde i udlandet?

  19. september 2014
  Går du rundt med en tanke om at arbejde i udlandet eller har du allerede fået et job? Ved du hvilke regler der gælder og hvordan du er forsikret i forhold til de danske regler? Hvis du er I tvivl om dette eller ønsker du at vide mere, så giver vi et overblik over hvilke regler der gælder.
  Læs mere
 • Sådan finder du dit flyttefirma til din udlandsflytning

  16. september 2014
  Står du og skal flytte til udlandet, men har du svært ved at finde ud af hvordan du finder et flyttefirma, som vil passe til dit behov og som samtidig har erfaring med at flytte til udlandet. Dette er en guide til hvordan du finder et flyttefirma til din udlandsflytning
  Læs mere
 • 5 ting du skal huske når du flytter fra Danmark til udlandet

  12. september 2014
  Når man vælger at flytte til udlandet er der flere praktiske ting man skal huske. Læs med her og find ud af hvordan du planlægger din flytning
  Læs mere
 • Få den billigste flyttepris - udlandsflytning

  01. september 2014
  Læs med her og få hjælp til at finde ud af hvilke ting du skal være opmærksom på når du skal vælge flyttefirma. Find frem til hvilket firma som vil passe bedst til dine behov og samtidig få den bedste pris.
  Læs mere
 • Flyt til USA - Søg Visum

  28. august 2014
  Når man vælger at flytte til USA er der flere ting man skal tænke på. Et af dem er ansøgning om visum. Læs med her og find ud af hvilke ting man skal huske og være opmærksom på i forbindelse med sin ansøgning.
  Læs mere
 • 10 ting du skal huske når du flytter til udlandet

  27. august 2014
  Når man flytter til udlandet er der flere ting man skal huske at få ordnet inden man tager afsted. Læs med her og find ud af hvilke 10 ting du skal huske når du flytter til udlandet.
  Læs mere